da li ljubavnik automatski prelazi u status izabranika smrcu muza odredjene zene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li ljubavnik automatski prelazi u status izabranika smrcu muza odredjene zene
naravno da da.
cim daju sedmodnevni pomen rahmetli muzu, ljubavnik se useljava, navlaci muzeve papuce i postaje on. muz, mislim.
to je stari obicaj, sta je tu cudno?
Pa valjda posle 40 dana toliko treba duši da se preseli na onaj svet i smiri tamo.naravno da da.
cim daju sedmodnevni pomen rahmetli muzu, ljubavnik se useljava, navlaci muzeve papuce i postaje on. muz, mislim.
U status osumnjicenog
naravno da da.
A sto ona ne bi bila vesela udovica ?
Auuuu....bedak...Zar egzistiraju i drugačije?![]()
Auuuu....bedak...
Stanu obe kraj rupe da ga lelecu pa koja poslednja posustane njoj bidermajer sa groblja ideStvarno komplikacija
A ako je svaler imo zenu ko je sad tu veca udovica zena il svalerka
A sto ona ne bi bila vesela udovica ?
Jel se ti nesto pitas u svom zivotu?
Odgovor na to pitanje je i odgovor na tvoju temu...
Pa bezveze je da joj postaneš muž.
Ako je navikla na švalera , a ti postaneš muž, po automatuznu, ona mora da nadje novog švalera, MSM logično![]()
Ja tebe pitam da li odlucujes koju ces da ozenis ili bi zenio svaku? Bukvalno svaku?ja sam se jos za zivota obezbedio testamentom
A u tvom slucaju oni nju ne biraju?ili da izabere muza od nekoliko postojecih svalera