Udobne gaming stolice do 200eur

Eko koža se raspada posle godinu dana ja bih tu obratio pažnju na sam dizajn stolice. Do sada sam kupio 2 i obe su pukle odmah posle isteka garancije. Nisu nimalo bile jeftine a obe kožne sa visokim naslonom. Spoj naslona i podnice ne sme da bude od plastike jer obavezno puca.

Eko koža se raspada posle godinu dana ja bih tu obratio pažnju na sam dizajn stolice. Do sada sam kupio 2 i obe su pukle odmah posle isteka garancije. Nisu nimalo bile jeftine a obe kožne sa visokim naslonom. Spoj naslona i podnice ne sme da bude od plastike jer obavezno puca.

Znas kako, problem kod stofa je sto upija sve zivo a tesko se opere (pogtovo one gejmerske sto imaju kao trkacka sedista) i meni to mnogo vonja posle 3 god upotrebe kolko god ja bio cist i cistio stolicu, jednostavo upija sve mirise i dimove, te zato zelim iskljucivo od eko koze. Ova mi je zapala za oko

https://www.ubuy.vn/en/product/R9EUOMW-von-racer-reclining-gaming-chair-with-massager-ergonomic-high-back-racing-computer-desk-office-chair

200eur je kod nas.

Napomena: Za tezinu pranja stofa iskljucivo odnosi se na dudget gaming stolice.

Da, metalne "noge"....i eko koža, jedino ako ste tapetar ili imate nekog ko se time bavi..

Dobra stolica ima i jaku cenu.

Ne znam da li isplati gledati po oglasima polovne.

Back