filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
Problem je što prosečan Srbin smatra da on sa 25 godina treba da ima 3 1/2 soban stan, a ne garsonjeru.
Slažem se sa tobom u velikom delu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eremita:Дакле, створе недотупавни, зар нису сада банке последично новим мерама гувернера - СВИМА КОЈИ СУ ВЕЋ ПОТПИСАЛИ КРЕДИТЕ И ОДРЕЂЕНЕ КАМАТЕ ПОВЕЋАЛИ ТЕ ИСТЕ КАМАТЕ ? Јес' Ти... ја стваааааааарно не знам више........![]()
FrankSWildYearS:Ma ne zameri drugu eremiti..on ti sve ovo posmatra sa pesnichkih visina..uz gusle i ljutu brlju![]()
Kohen:Ma, nisu...........neznalico..........
Kredit nisi podigao u zivotu, i ti sad pricas nebuloze................
Meni moja banka ni za cent nije podigla kamatu, vec je smanjila svoju zaradu..........
Iako je namera guvernera bila da se povecaju kamate..
EEEEEEEEjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................GUVERNERA NBS........a ne ..........BANKE............
Kada si , gde i za sta ti podigao kredit????
Da li uopste mozes da dignes kredit?????
Kako te banka zahebala??????
Daj, ne lupaj , bre vise............pojma nemas..................
Ma znam brate batali to......poznajem profil takvih ljudi...misle da je protivrechnost znak inteligencijeKohen:Znam , brate.....................al udavi, vise.............![]()
и сада ћу да гуглам и да Ти нађем ту вест... а онда ћу да Те отерам тамо где треба.
Mere NBS će povećati kamate na kredite
Upravni odbor Udruženja banaka Srbije ocenio je da nove mere Narodne banke Srbije o povećanju obavezne rezeve neće doprineti smanjenju inflacije, već će samo povećati kamate na kredite privredi i stanovništvu.
On je dodao da će verovatno biti onih banaka koje se neće odlučiti za takav potez
eremita:Са лажовима не комуницирам!
Носи се !
Kohen:A sta sam slagao????????????
Ti si sve sto si napisao , pisao bez veze.......................o stvarima o kojima pojma nemas...
Ajde........gde sam ja to slagao........
p.s.
Slatka ti ova lija![]()
untouchable:Zakazao si u ovom postu, upotrebio si samo desetak smajlija. Ipak su oni srz tvojih odgovora, obrati paznju.