udjes izadjes i gotov si

eremita:
Дакле, створе недотупавни, зар нису сада банке последично новим мерама гувернера - СВИМА КОЈИ СУ ВЕЋ ПОТПИСАЛИ КРЕДИТЕ И ОДРЕЂЕНЕ КАМАТЕ ПОВЕЋАЛИ ТЕ ИСТЕ КАМАТЕ ? Јес' Ти... ја стваааааааарно не знам више........ :evil:

Ma, nisu...........neznalico..........

Kredit nisi podigao u zivotu, i ti sad pricas nebuloze.....
...........

Meni moja banka ni za cent nije podigla kamatu, vec je smanjila svoju zaradu..........
Iako je namera guvernera bila da se povecaju kamate..

EEEEEEEEjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................GUVERNERA NBS........a ne ..........BANKE............

Kada si , gde i za sta ti podigao kredit????
Da li uopste mozes da dignes kredit?????
Kako te banka zahebala??????

Daj, ne lupaj , bre vise............pojma nemas..................

Kohen:
Ma, nisu...........neznalico..........

Kredit nisi podigao u zivotu, i ti sad pricas nebuloze.....
...........

Meni moja banka ni za cent nije podigla kamatu, vec je smanjila svoju zaradu..........
Iako je namera guvernera bila da se povecaju kamate..

EEEEEEEEjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................GUVERNERA NBS........a ne ..........BANKE............

Kada si , gde i za sta ti podigao kredit????
Da li uopste mozes da dignes kredit?????
Kako te banka zahebala??????

Daj, ne lupaj , bre vise............pojma nemas..................

Било је на свим дневницима да су све банке цео терет нових мера гувернера СВАЛИЛЕ НА ОНЕ КОЈИ ПОДИЖУ ИЛИ СУ ПОДИГЛИ КРЕДИТ - чак је свуда објављен проценат повећања камата...... једино Комерцијална банка није повећала камате...

Нисам подигао нигде кредит од 05. октобра до данас... нити намеравам... ако имам кеш купићу шта ми треба, а ако немам трпећу... и сада ћу да гуглам и да Ти нађем ту вест... а онда ћу да Те отерам тамо где треба... заступаш лихваре....... :evil:

Kredit nisi podigao, zato sto ti ga ne daju............:):):)

Zato si i tako frustriran..........vidjao sam ljude koji nisu dobili kredit, kako psuju i pljuju po banci koja im nije odobrila isti.......................zvuce isto kao ti :):):)

Ja sam podigao , i upravo cekam odobrenje za jos jedan..........ocu da menjam kola.........

A,ako su banke teret mera guvernera svalile na korisnike kredita....onda pljuj guvernera....:)

Moja poslovna banka, nije podigla kamate ni za cent..............
Posto ti i nemas poslovnu banku, tebe to i ne dotice..................

A, sada idi Dudlaj..........pardon, Guglaj.........:):):)

@eremita
и сада ћу да гуглам и да Ти нађем ту вест... а онда ћу да Те отерам тамо где треба.

Bankari: Mere NBS će povećati kamate na kredite

Novac će postati skuplji

Upravni odbor Udruženja banaka Srbije ocenio je da nove mere Narodne banke Srbije o povećanju obavezne rezeve neće doprineti smanjenju inflacije, već će samo povećati kamate na kredite privredi i stanovništvu.

Prve procene pokazuju da će se većina banka opredeliti za povećanje kamata od dva do 2,5 odsto, rekao je na konferencije za novinare predsednik Upravnog odbora Udruženja banaka Srbije Budimir Kostić.

On je dodao da će verovatno biti onih banaka koje se neće odlučiti za takav potez naglašavajući da je mali broj banaka koje iz sopstvenih rezervi mogu da nadoknade gubitak koji im donose nove restriktivne mere NBS.

HVB banka povećala kamate na potrošačke kredite

Banka HVB u Srbiji saopštila je danas da je prinuđena da poveća kamate na sve kredite odobrene stanovništvu, osim na stambene.

HVB banka će povećati kamate i na već plasirane kredite, s obzirom na to da se nova mera Narodne banke Srbije o povećanju obaveznih rezervi na zaduženja banaka u inostranstvu sa 40 na 60 odsto primenjuje retroaktivno, piše u saopštenju te banke. Prosečno povećanje kamatnih stopa je od dva do pet odsto.

Efektivna kamtna stopa (EKS) za "super keš" kredit indeksiran u švajcarskim francima sada je od 13,77 procenata godišnje, dok je EKS za "super keš" kredit indeksiran u evrima od 19,10 odsto.

EKS za potrošački kredit sada će biti od 14,77 odsto godišnje, a za zajmove za kupovinu novih i polovnih automobila počinje od 14,63 odsto.

HVB banka, će prema rečima direktora za poslovanje sa stanovništvom Ivana Radojčića, klijentima ponuditi mogućnost saldiranja kredita bez naplate obaveznog administrativnog troška, ukoliko se odluče da to učine.

"Banka će to učiniti jer je potpuno svesna neprijatne situacije u kojoj su se našli njeni klijenti zbog nepopularne mere koju je bila prinudjena da preduzme", istakao je on.

##################################################################

Све што могу да примети то је да си Ти Кохен човек који има патолошку потребу да ЛАЖЕ, дакле болујеш од митоманије - ево, ово је објавио Твој Бе92........има и за остале банке, али то пронађи сам...

Mere NBS će povećati kamate na kredite

Lepo pise za pismenog.............Narodna banka Srbije je krivac za povecanje kamata..... :D

Upravni odbor Udruženja banaka Srbije ocenio je da nove mere Narodne banke Srbije o povećanju obavezne rezeve neće doprineti smanjenju inflacije, već će samo povećati kamate na kredite privredi i stanovništvu.

Vidi..........opet krivica za kamate, na Narodnu banku Srbije.......... :D :D

On je dodao da će verovatno biti onih banaka koje se neće odlučiti za takav potez

Znaci..........nece svi podici kamate....nase propale banke bi ih ustostrucile.... :D

Dakle, eremita..........iako ne znam zasto se ti, koji ne moze da dobije kredit sekira za one koji mogu..........opet si u krivu.. :lol:

Posto je tvoja filozofija da si antiprotivan svemu, osim cistoj demagogiji.....onda malo
okreni ostricu na PRAVE krivce za visoke kamate............NBS...

p.s.

Kako niko ne pominje "NASE" , Srpske, Domacinske banke koje su pokrale Srbima i crno ispod nokta..............a skacete na banke koje vam daju kredite.......... :confused: :confused: :confused:

Valjda su ove "NASE" , patriotske , pa hebes neciju zivotnu ustedjevinu....vazno je da je ukro Srbenda.....:):):)

eremita:
Са лажовима не комуницирам!

Носи се !

:D :D :D :D :D :D :D

Vredjanje je znak slabosti.............ccccccc

Crveni karton................ :D :D :D :D :D
alienredcardgif1sf.jpg

Back