pa to je posledica činjenice da se žena procenjuje prvenstveno na osnovu svog fizičkog izgleda. Procenjivanje od strane drugih i ocenjivanje sopstvene vrednosti u očima drugih je uobičajeno, retki su oni koji su na tolikom stepenu samopouzdanja da im takva valorizacija nije neophodna. I onda žene uobičajeno posežu za šminkom i garderobom, muškarci za demonstracijama ekonomske ili intelektualne moći i bla bla...
naravno, ne ubrajam u ovo brigu o hrani i vežbanje, jer to može biti i stvar zdravlja kad se izvuče iz konteksta.
Moram ti nešto reći,
takav način razmišljanja je krajnje infantilan ...
To može da važi za neiskusne i prerano napupele tinejdžerke koje se pri tome ne mogu iskazati, i samim tim privući pažnju na sebe,
ničim drugim nego agresivnom šminkom, oskudnim i izazovnim oblačenjem i slobodnim ponašanjem ...
Da li je ideal biti sponzoruša?
Picnemo se, uskočimo u džipa, ludujemo, šmrknemo, dunemo, kresnemo se .... I sutra se ne poznajemo ...
Vežbanje, briga o ishrani - ma nemoj !
A šta ćeš kada ti dečko, muž ... voli rakiju, škembiće, crevca na žaru, PIVOOOO ......
Ubedićeš ga da to nije zdravo i negde iz prikrajka ćeš posmatrati kako se zabavlja sa svojim društvom
dok ti guliš rotkvice i zelenu salatu planirajući sutrašnji "futing" ....
Misliš li da to tako ide u RL ?
- - - - - - - - - -
Omatorila sam ja za ovakve teme ....
Nije više ovo za mene ...