Udavača

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Kako vi definisete ovu zensku kategoriju?:think:
Da li je to samo podvrsta sponzorushe ili svaka zena deep down?
Po cemu ih prepoznajete?

Ja to vidim ovako:

Udavacha je gora verzija sponzorushe jer folira I sebe I druge da to nije.
Udavaca trazi sponzora za ceo zivot, sponzorusa na odredjeno vreme.
Obicno te prvo pitaju cime se bavis ( citaj: koliko zaradjujesh).

Nesposobna da sama sebi zarađuje za život pa traži priliku da se usreći u braku sa mutavom muškom osobom, može da se svrsta uz sinonime pijavica, krpelj, etc.

Ne znam tačno šta znači udavača, jer ja to nisam doživela da budem. Mm me je zaprosio čim me je video, i čekao me da odrastem. Da li sam ja u međuvremenu bila udavača?:think:

kod nas ima jedan lokal gdje dolaze iskljucivo te udavace, sve su oko 30 i vise godina, lopata sminke na njima, raspadi sa ruznim zubima izjedenim od silne potrage za pravim muskarcem, nisu prirodne i solidno su ruinirane <3

kod nas ima jedan lokal gdje dolaze iskljucivo te udavace, sve su oko 30 i vise godina, lopata sminke na njima, raspadi sa ruznim zubima izjedenim od silne potrage za pravim muskarcem, nisu prirodne i solidno su ruinirane <3

I ja sam ta !

Kako vi definisete ovu zensku kategoriju?:think:
Da li je to samo podvrsta sponzorushe ili svaka zena deep down?
Po cemu ih prepoznajete?

Ja to vidim ovako:

Udavacha je gora verzija sponzorushe jer folira I sebe I druge da to nije.
Udavaca trazi sponzora za ceo zivot, sponzorusa na odredjeno vreme.
Obicno te prvo pitaju cime se bavis ( citaj: koliko zaradjujesh).
Vidis, ovo i mene svi pitaju kad me upoznaju, pitam se zasto :sad2:

Ko sta trazi, taj i nadje, a ne vidim nista lose u tome zato sto je odmah jasno o kakvom se tipu zena radi. Ima mnogo muskaraca kojima su potrebne bas takve zene da bi mogli da se osecaju superiorno.

Nije svako drvo za violinu :aha:

Udavace su predivna i nezna bica, mekog srca, izrazenog altruizma i tesko sazrevaju, vole da uce samo iz vlastitih greski :sad2: Mogu se podeliti na tri grupe, prva su one koje su nevine, druga one koje su do tridesete imale jednu dugu vezu i treca su skrndelji sa pregrst veza. Zivot nije mazio ove zene i nije uopste fino sto se ovako negativno i posprdno izrazavate prema ovim zenama :neutral:

Back