Udavaca, part 2.3.4.5.6.....

Ja ne znam da li te zene razmisljaju da ce im zivot biti bolji i laksi ako se udaju i porode decu. Ja upravo kao muskarac suprotno razmisljam. Zivot mi je ispunjeniji, kvalitetniji i laksi bas zato sto nisam ozenjen i nemam decu. Mozda je upravo u tome i resenje te dileme oko udavaca, tragedija i sl. Da manje razmisljaju da je to nekakva karta za prodju, premija sta vec, mozda bi i manje razocarenje bilo.

tooooooo udri bushotinu raspalu.... samo ostro i bez milosti

Izblamirala se udavaca do bola, ajde to sto su je ispumpavali i sto je u ordinaciji rigala kao azdaja ali cirkus je nastao kasnije tek kad je dala izjavu zbog cega se nakljukala sa medikamentima.Smejali smo se kao blesavi kad smo citali sta je sve strpala u usta kad je saznala da je badza mladozenja dao gospoji polovnjaci pedaljeros.Pokrkala je sve lekove koje je nasla i koji su joj bili na raspolaganju pocev od vitamina pa do lakasativa.Dakle trpala je kao u kantu za smece.

Izblamirala se udavaca do bola, ajde to sto su je ispumpavali i sto je u ordinaciji rigala kao azdaja ali cirkus je nastao kasnije tek kad je dala izjavu zbog cega se nakljukala sa medikamentima.Smejali smo se kao blesavi kad smo citali sta je sve strpala u usta kad je saznala da je badza mladozenja dao gospoji polovnjaci pedaljeros.Pokrkala je sve lekove koje je nasla i koji su joj bili na raspolaganju pocev od vitamina pa do lakasativa.Dakle trpala je kao u kantu za smece.

auuu gadan taj osecaj odbacenosti , kad im se pokvari kalkulacija.... pa i jest kanta sta ti je podsvest , kolke su zene kukavice i kad "oce da se ubiju" to rade posredno i zaobilazno a i ostavljaju veliku verovatnocu da ce ipak preziveti :lol:

Poslednja izmena:

Back