UDATA ZA MAFIJU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je to biti udat za mafijasa? Ne znam. Verovatno na neki nacin uzbudljivo, ali siguran put u vecna lovista. Kad god pozele da povrede njega, povredice tebe kao njegovu zenu ili vasu decu. Ja bi se jedino udala za nekog bas pravog staromodnog mafijasa, sicilijanca ili u svakom slucaju italijana :-) ... Zezam se, tezak je to zivot...

луцкасталуткице, обзиром на општу девалвацију морала у друштву, у мафији макар влада неки ред о морал...а бити удата за мафијаша? Ух, погледај филм "Bella mafia", супер је. Ради се о женском делу мафијашке породице. После масакра мушкараца, остају саме и крећу у освету...

Saznala sam neke stvari.A nekih stvari sam se setila.Taj moj decko Dusko Polic, on je moj, od detinjstva smo se on i ja upoznavali, sudbina nas je navodila jedno na drugo.A ja sam nezavisno od njega bila povezana sa nekim mocnim i bogatim mafijasima i kriminalcima, i to najvise tako sto sam od malih nogu bila vrlo pametna i lepa i komunikativna, pa sam dolazila u razgovor i u kontakt sa njima a oni su se oni interesovali za mene.

Kad smo Dusko i ja porasli veliki :D , odnosno kad je doslo nase vreme, i kad smo se mi spandjali pravo, i konacno, i definitivno, tad su pocele da pojavljuju neke pretpostavke o tome kako sam ja umesana u Arkanovo ubistvo i u jos neka ubistva.To su nejasne pretpostavke, jer mrtvi ne govore, ali to je navuklo na mene zelju mafijaskih udovica da mi se osvete, ni krivoj ni duznoj.Ja sam medjutim napravila dosta mocnih i iskrenih veza sa vrlo uticajnima iz politike i biznisa u nasoj zemlji pa su mi oni pruzali vrlo jaku podrsku kad su videli da me neko pritiska, a i inace nisam ni znala sta me je to napalo i sto me jure i ispituju i sta hoce od mene a nevinost je najbolja odbrana.

Dusko je u porodicnoj vezi sa Arkanom.Da sam znala da je on toliko uticajan i mocan ja se nicega ne bih plasila, da sam znala da me cuvaju TIGROVI.

Sve vreme sam bila uverena da je Dusko vrlo neutralan u svemu tome zato sto sam i svoju ulogu u svemu tome videla kao neutralnu, i sve vreme sam se samo pitala ko je to tako i sa kojim razlogom poludeo i okomio se na mene, i sto me ispituju toliko, i sta se desava, zasto sve vise i vise dok mi jedni stavljaju svet pod noge, drugi se trude da me uniste.

Pretvorila sam se u Nefertitu.Rodjeni smo u pogresnom veku Marko Milosevic i ja , trebalo je samo da se rodimo u to anticko vreme kad su devojcice sa 5 godina birale svoje buduce muzeve i decaci svoje zene, a da se polu brat i polu sestra vencaju i da imaju decu to je bila najprirodnija stvar.

O svemu bolje zna Marko zato sto sam ja imala 2, 3, 4, 5 i 6 godina kad smo se mi igrali zajedno i kad smo bili par, a on je imao 4, 5, 6, 7 i 8, godina i on je sigurno sve bolje zapamtio.Ja sam se jedva setila kako je sve to bilo, i jos su me zbunili i roditelji koji imaju neke zivotne tajne koje kriju od mene a ni za zivu glavu nece da ih odaju i zbog toga sam ja tad odlucila da zaboravim Marka da ne bih komplikovala svoj zivot, pojednostavljujem stvari za sebe u svojoj glavici uvek, da bih bila bistra.

To je bila prava ljubav, dao mi je i prsten, a mama mi nije dala da ga nosim i terala me da ga sakrivam i skidam kad se slikam,jer sam ga ja ipak nosila,bas je zbunjujuce to od mame i za odrasle a za devojcicu od 5 godina jos vise.

Cvetak zanovetak, to sam mu pricala kad smo se setali po Starom gradu, Cajorijesukarije to sam mu pricala i pevala dok jos nije ni znao kako se zovem a ni ja kako se on zove, a kad sam htela da pokazem zube i moc ispred nekoga onda sam bez ikakvog povoda doticnoj gospodjici pred drugim gospodjicama ispricala sam celu rolu "Mojne mala" :D

Mojne, mala - Ana Kokic

Mojne, mojne da
mojne da, mojne da
nemoj, nemoj da
nemoj da, nemoj da

Znam da to je samo patka
znam da to je samo patka.
Kad mi kazes da sam slatka
kad mi kazes da sam slatka
foliras se da me volis
a na moga se decka lozis
decka lozis, decka lozis

Mojne, mala
mojne, mojne, mojne da
mojne, mojne, mojne da
da si mu dala, da sam te videla
vide, vide, videla

Da si mu dala
nemoj, nemoj, nemoj da
nemoj, nemoj, nemoj da
da si mu dala
mojne, mojne, mojne da
mojne, mojne, mojne da

Poljubis me kad me vidis
poljubis me kad me vidis
trebalo bi da se stidis
trebalo bi da se stidis
satro meni mesto cuvas
a sa mojim se deckom muvas
deckom muvas, deckom muvas

Kad obucem nesto fino
kad obucem nesto fino
u krilo mi prospes vino
u krilo mi prospes vino
lukava si, nisam slepa
ljubomorna si jer sam lepa
jer sam lepa, jer sam lepa, jer sam lepa

....A nekoliko sedmica ili dana pre toga ja sam htela da se necega igramo, a Marko je kao i uvek predlozio da se igramo mame i tate, igrali smo se hiljadu puta mame i tate i do tada ali do tad ja nikad nisam htela da se skidamo....... Onda je meni sinula ideja. Skini sve, skini cipele sto pre, skini jaknu farmerke, hajde igra pocinje.Za tvoje usne i moj vrat, tvoj poljubac ce biti znak za Ramba, Dina. :D Sta sta sta? Ja sam novu igru smislila.

Brazil - Bebi Dol

La,la,la,la,la,la La,la,la,la,la La,la,la,la,la

Brazil, Spanija, Kolumbija, Kuba i Amerika
Samba, Rumba, Cha, Cha, Cha
Skini sve, skini cipele sto pre,
skini majcu, farmerke,
hajde igra pocinje,

Za tvoje usne i moj vrat,
tvoj poljubac ce biti znak
za Ramba, Dina.

Sta, sta, sta?
Ja sam novu igru smislila,
Brazil, jedan okret, to su dva,
reci hop i to su tri,
tvoje srce to smo mi,
Brazil, meni ne treba Brazil,
Dolce Vita, Cha, cha, cha
samo ti sa tobom ja
Al ' maj kada dodje mesec maj,
ti daj mi jaknu tu,
slatka ljubav nema kraj...

Tad, kad sam mu sve to rekla "Skini sve skini cipele sto pre....." , skinuli smo se i sakrili smo se ispod pokrivaca, s tim sto ja nisam znala kako se to radi sto se radi u krevetu,ali sam znala da se u krevetu radi nesto vazno i htela sam to s njim da uradim.To je bilo u periodu kad sam ja saznala da cu uskoro da se odselim,u maju, i onda sam htela s njim da se je bemo da bih ucvrstila vezu.
U jednom trenutku,ja sam pitala "E ljubavi sta mi radis?" a on je rekao "Uspeli smo!", malo je bio usao, himen je ostao citav ali sam ja ipak dobila panicni strah od trudnoce! Naime, u tom trenutku, kad sam ga osetila sta mi radi, ja sam se setila da se tako prave bebe! Znala sam da se tako na taj nacin prave bebe, a znala sam da je je banje kad se sa nekim mazis, ljubis, milujes i trljate telo uz telo, jer sam tako radila preko odela! A nisam pomislila nikad da je pravljenje beba i je banje slicno, nije mi niko rekao:"Kad se ***** sa nekim tako se prave bebe!" nego su mi rekli:"Kad se mama i tata vencaju,tata mami stavi ku rac u pihcku,on je oplodi i tako mama i tata naprave dete."

Mene voli Marko Milosevic, on je sve ove godine odrzavao vezu vise nego ja, i tako ce se i nastaviti.

Za to vreme kad smo provodili dosta vremena zajedno meni je receno da je on meni brat! Zbog toga sam bezala jednom od njega sve do vrha tvrdjave bas kao u spotu "Ja pripadam samo tebi" od Lepe Brene.Medjutim ja sam to ubrzo pocela da ignorisem da je on meni mozda brat ali ipak se ponekad javljao crvic sumnje.A onda kad sam se odselila ja sam izvukla to na povrsinu iz secanja, da bi mi bilo lakse da ga zaboravim jer mi se cinilo da se vise necemo vidjati.

Medjutim kad sam bila na Tari na ekskurziji 7 dana, u 2.razredu on je dosao na Taru.....

Emily_Bg:
Pa cerka si od tvojih pravih roditelja.........

Kad sam imala 2 ili 3 godine, odveo me je tata na jedan rodjendan kod jedne devojcice ili decaka, i kad smo bili tamo rekao mi je "Onaj ciko je tvoj tata" a ja sam mu rekla "Ti si moj tata", a on je rekao "Jesam, ali on je bioloski tvoj tata, on je tebe napravio sa mamom".Ja sam se onda zamislila i onda sam se zapitala kako to kad se moja mama nije vencala sa tim cikom, kako to da je on mene napravio.Onda sam se setila da to sigurno moze i bez vencavanja, jer se na vencanju samo nesto potpisuje i sigurno je da i bez toga moze da se napravi dete. "Nemoj da kazes mami da sam ti to rekao".

Mozda nije ocekivao da cu se ja vrzmati oko tog cike sve dok me nije ugledao i preprecila sam mu put i rekla sam mu: "Ja se zovem Vesna, ti si moj tata", on me je onda pitao "To ti je rekla tvoja mama?" a ja sam mu rekla "Tata mi je rekao"....... To je bio Zeljko Raznatovic Arkan.

Emily_Bg:
Nije on bio samo tvoj tata........Ari je bio tata celom gradu.

Mozda.Slusaj sad ovo.

Prvo da napisem da je moj tata :D ovaj koji oduvek zivi sa mojom mamom i koji je vencan sa mojom mamom,i sam znao da je imao neku operaciju zbog koje nije mogao da ima decu, pa je onda on dobro znao da ja nisam njegova cerka.Meni su rekli da necu imati ni bata ni seku zato sto je mami doktor rekao da vise ne moze da ima dece.
Moj tata je,takodje bez odobrenja moje mame, jednog dana poveo mene u Beograd.Pretpostavljam da je hteo da se vidim sa pravim ocem jer sam zaista bila mnogo osetljiva, a on me je mnogo vise mazio i pazio nego mama i u tajnosti je hteo da vidi da li ja treba da osetim pravu roditeljsku ljubav.Takve price su se kasnije vrtele a ja sam po nesto shvatala.Tamo smo se sreli sa nekim ljudima oni su me pitali zelim li nesto, kad bih upecala zlatnu ribicu sta bih pozelela.Ja sam izmedju ostalog rekla da hocu da mi mama rodi malog bata. :D Sledilo je pitanje "Jesi li sigurna da to hoces?", ja sam rekla "Jesam".Onda je mama morala da ide u Beograd da se vidi sa nekim cikom, i uskoro sam dobila brata,mama mi je rodila brata koji lici na mene kao da smo blizanci.Od tad mi je stalno ponavljala da sam joj ja upropastila zivot, udaljili su se moji mama i tata koji su do tad bili srecan par a mene je najvise povredilo to sto je tata prema meni prestao da bude kao ranije, nego je postao skroz suprotan, stalno me je kritikovao, ponizavao, secam se kad me je prvi put udario, a to se posle nastavilo.

Ima jos jedna slicna prica kad se prica o fantasticnim poklonima.To jest ima bezbroj takvih prica. :D Pitao me je Marko sta hocu za rodjendan a ja sam rekla "Hocu nesto, ali to ne moze, ne moze to nikako sto je meni palo na pamet", on je rekao "Kazi sta?", ja sam rekla "Kad izadjem iz skole kad bude moj rodjendan da se napravi Cecin koncert na stadionu ispred skole, na igralistu.Ali to je glupo, ne moze da bude tu koncert.Ali moze da bude na velikom stadionu."On se malo zamislio i rekao je "Moze" i tako je i bilo.Ceca je postala velika zvezda da bi napunila veliki stadion meni za rodjendan.

.......Kad smo se sreli sledeci put on me je pitao "Je l i ti rodila mama brata?" :D a ja sam njemu ispricala i sve ovo:

Jelena Karleusa
Manijak

Tu su kamere, metalna vrata
jer tvoja privatna vila je od zlata
tu je veliko obezbedjenje
priznaj da fali ti sad uzbudjenje

Nocu te zovem, uzdisem i cutim
onda ti vrlo brzo slusalicu spustim
iz tasne crnu olovku ja vadim
po zidu pisem sta cu da ti radim

A ujutru na tvoj cu dzip
da zalepim svoj mali lilihip

Hajde hajde sta ce ti biti
nije lako uvek se kriti
sta ti mogu kada si tako jak

Ti palis ovaj grad
ja imam samo mrak
pusti da budem sad
tvoj privatni manijak

Dahcem i sapcem
kvarim ti slatke sne
a onda svuda po gradu
napisem volim te

Mislim da sam mu se predstavila kao Jelena prvi put kad sam ga videla, a zato sto mi se svideo a nisam bila sigurna da li je on meni tata, igrala sam se, mastala sam, kao da se ja zovem Ceca, pa sam se potpisivala po spomenarima Ceca Raznatovic, kao, ja cu se udati za njega. :D Tako se pojavila Ceca.A Jelena Karleusa, tako sam se kao zvala zato sto sam zapamtila to prezime sa radija i onda se jednom pojavila Jelena Karleusa.A radio Dzenarika se zove tako zato sto sam jela dzenarike kad sam pricala sa Arkanom pa sam rekla da bi mogao super radio da se zove Dzenarika, to bi bas bilo neobicno i zanimljivo.........

Arkan je ziv, ja sam bila inpresionirana njim sve vreme, a onda kad je otisao u politiku meni se to nije svidjalo, jer sam ispravno procenila da on kao i Merlin Monro :D treba da se sad povuce kad je na vrhuncu slave jer ce tako ostati legenda za sva vremena, a ako ostane u politici onda ce njegovo ime da izbledi.A u suprotnom ostace heroj i to moze da se iskoristi i za Cecu za marketing.Najbolje bi bilo kad bi bila iscenirana njegova smrt, bas kao i sto je bila iscenirana smrt Merlin Monro, tako sam ja rekla, i tako je i bilo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back