UDATA ZA MAFIJU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
udata za mafiju.....je bukvalan prevod sa engleskog jezika.
a znaci da dok si u ekipi oni ce da vode racuna o tebi, swejedno o cemu se radi, a kada im okrenes ledja sigurno ce te ubiti.

jel to bilo toliko tesko?:roll:

Sinoc bio onaj film Casion sa R.D. i S.S. i to je klasican primer kako je biti udata za mafiju.
Obicno se ozene nekim sponzorusama, i onda obicno ispadne jednom ***** uvek *****.
Samo onaj lik sto je Seron odglumela ono je bas dno dna, ne verujem da je luckasta bas dotle dosla :lol:

Luckasta je ustvari virtuelna inteligencija koja je pocela da se budi(ko u terminatoru)i koja ce nas svojim pitanjima i razmisljanjima sve kompletno dovesti do ludila.Judgment day brrrrrrrrrrr.

Banshee:
luckasta el si ono ti u profilu?sto ne iseces lepo tu sliku? :confused:

Stavila bih neku drugu sliku a ne ovu iseckanu,ali nemam ni jednu svoju sliku u kompjuteru.A ovo je moja najnovija slika,iz septembra prosle godine,posle toga nisam nista radila pa se nisam ni slikala ni za novine ni za internet ni za book,kad se budem slikala promenicu sliku.A mislila sam i da promenim nadimak,to cu probati da izvedem,da uzmem jos jedan nadimak "topmodelsica".

luckastalutkica:
Stavila bih neku drugu sliku a ne ovu iseckanu,ali nemam ni jednu svoju sliku u kompjuteru.A ovo je moja najnovija slika,iz septembra prosle godine,posle toga nisam nista radila pa se nisam ni slikala ni za novine ni za internet ni za book,kad se budem slikala promenicu sliku.A mislila sam i da promenim nadimak,to cu probati da izvedem,da uzmem jos jedan nadimak "topmodelsica".
Kako cemo te prepoznati, ako promenis i sliku i nadimak? 8)

He, he koja si ti carica.
Smem da se kladim da uopste nisi lepa cim stavljas sliku Karmen Elektre u profil i uzimas nickove topmodelsica i sl.To je neka tvoja neostvarena zelja koju pokusavas ovde da ostvaris, ali ne kapiras da se neki snovi nikad ne ostvare :(
Uzicanke jesu lepe devojke i cak sta vise extra cool i cim se ti ogradjujes od njih znaci da to nisi, a te fazone sa mafijom zaboravi, ukoliko ne zelis da budes iskoriscena i odbacena kao krpa jer ipak nisti ti igrac te klase ;)

loop:
He, he koja si ti carica.
Smem da se kladim da uopste nisi lepa cim stavljas sliku Karmen Elektre u profil i uzimas nickove topmodelsica i sl.To je neka tvoja neostvarena zelja koju pokusavas ovde da ostvaris, ali ne kapiras da se neki snovi nikad ne ostvare :(
Uzicanke jesu lepe devojke i cak sta vise extra cool i cim se ti ogradjujes od njih znaci da to nisi, a te fazone sa mafijom zaboravi, ukoliko ne zelis da budes iskoriscena i odbacena kao krpa jer ipak nisti ti igrac te klase ;)

A ja se tebi ipak svidjam,kako to?

livija:
a jesi li ti procitala neku knjigu? ne o mafiji.... uopste.... :shock:

Auh!
36_12_1.gif

Nista prostije, zmisko telo, minic tri kila sminka, izlazak na fensi mesto, kres prvo vece ali mora da da sve od sebe.I naravno svakog novog sutne cim naleti neka "jaca" prilika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back