luckastalutkica
Ističe se
- Poruka
- 2.931
livija:pa, razvedi se od mafije...
Udata u mafiju znachi dobiti uvek ono sto zelis.Mozda se misli suprotno ali novac nije vazan,samo osecanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
livija:pa, razvedi se od mafije...
livija:pa nije ni to nemoguce... u mraku....![]()
loop:Jeste , ali uvek svane novi dan![]()

Kaa:Luckasta je ustvari virtuelna inteligencija koja je pocela da se budi(ko u terminatoru)i koja ce nas svojim pitanjima i razmisljanjima sve kompletno dovesti do ludila.Judgment day brrrrrrrrrrr.
Banshee:luckasta el si ono ti u profilu?sto ne iseces lepo tu sliku?![]()
Kako cemo te prepoznati, ako promenis i sliku i nadimak? 8)luckastalutkica:Stavila bih neku drugu sliku a ne ovu iseckanu,ali nemam ni jednu svoju sliku u kompjuteru.A ovo je moja najnovija slika,iz septembra prosle godine,posle toga nisam nista radila pa se nisam ni slikala ni za novine ni za internet ni za book,kad se budem slikala promenicu sliku.A mislila sam i da promenim nadimak,to cu probati da izvedem,da uzmem jos jedan nadimak "topmodelsica".

loop:He, he koja si ti carica.
Smem da se kladim da uopste nisi lepa cim stavljas sliku Karmen Elektre u profil i uzimas nickove topmodelsica i sl.To je neka tvoja neostvarena zelja koju pokusavas ovde da ostvaris, ali ne kapiras da se neki snovi nikad ne ostvare
Uzicanke jesu lepe devojke i cak sta vise extra cool i cim se ti ogradjujes od njih znaci da to nisi, a te fazone sa mafijom zaboravi, ukoliko ne zelis da budes iskoriscena i odbacena kao krpa jer ipak nisti ti igrac te klase![]()
topmodelsica:A ja se tebi ipak svidjam,kako to?
topmodelsica:Ja mislim, u mafiju se ne ulazi tako kao "ja hocu da se udam za mafiju" i kao,onda trazis mafijasa. Mislim da se sve to desava spontano.(Jeste li procitali neku knjigu o mafiji?)
livija:a jesi li ti procitala neku knjigu? ne o mafiji.... uopste.... :shock: