Udarne rupe i pokriće štete....

Poruka
7.738
....eve popizdeo sam....z:((
Išao kod ortaka i na putu.....naletim na krater Kilimandžara....muda su mi do mozga otišla i nazad....z:hm:

Posledice...jedna iskrivljena felna do te mere da je izduvala...i još pride mi je i ezerva bila izduvana....e do k.... kada je čovek baksuz....Zaista mi je pun k..... jos da dajem pare anjmanje će izaći 2000. Pa me interesuje....nisam ja kriv, boli me k.... što ovi slepci nisu okrpili rupu....

Jel imao neko iskustva, da li može šteta da se naplati od stoke, jer se sećam pre par godina sa TV-a da je jedan čovek naplatio štetu tako....od Beograd puta

Svaki savet je dobrodošao....

Мораш да зовеш полицију да направи записник на лицу места
па тужбу подносиш против оног ко газдује тим путем , ЈП Србијапут или ако је локални или не категорисани против оног коме је општина поверила газдовање

Išao kod ortaka i na putu.....naletim na krater Kilimandžara....muda su mi do mozga otišla i nazad....z:hm:

Posledice...jedna iskrivljena felna do te mere da je izduvala...i još pride mi je i ezerva bila izduvana....e do k.... kada je čovek baksuz....Zaista mi je pun k..... jos da dajem pare anjmanje će izaći 2000. Pa me interesuje....nisam ja kriv, boli me k.... što ovi slepci nisu okrpili rupu....

Jel imao neko iskustva, da li može šteta da se naplati od stoke, jer se sećam pre par godina sa TV-a da je jedan čovek naplatio štetu tako....od Beograd puta

mozes. Ali ne vise :) odmah se poziva policija da uslika to. Posle dve nedelje bi trebalod a dobijes odstetu

Hvala na trudu, ali nema potrebe, već sam ispravio/balansirao felnu za 200din kod vulkanizera.....Ali mi i dalje ostaje centriranje trapa iako mi se za sada ne čini da se raštelovao...Džaba....ali neka ipak ostane za neke sa gorim iskustvima...kod mene se još sve i dobro završilo ali ima nekih koji i nisu te "sreće"z:hm:...
Pozdrav svima i hvala!z:poz:

. . .

Mislim da ne treba ni da pokušavaš, jer će još oni tebi uzeti pare,
zato što su
brzim metodom dokazali , postojanje i mdda i mozga kod tebe...i to bez zračenja i ostalih negativnih efekata raznoraznih doplera, skenera , i magn.rezonanci...
Ćuti i uživaj...

piši propalo...to može da prođe u Švajcarsku, mada tamo nemaju krateri po put...

Back