Udario sam devojku

e, koliko puta ona mene iznervira... al' sve sa nekim sitnicama... i neka... al' mi je, isto, ponekad i smesno... majke mi... znaci, drug mi najbolji kaze: rile, shvatio sam konacno... one su, jednostavno, takve... i imas dve opcije... da se nerviras zbog toga, cime neces da promenis apsolutno nista... i, druga opcija je da jednostavno prihvatis to... a to ce se, pre ili kasnije, svakako desiti... cudo su zene... zato ih i volim toliko...

:-D:-D:-D:-D;)

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?

ma oprostice ti,ali joj daj do znanja da ti je stalo do nje.Ne znam,mozda neki pokloncic ili tako nesto.

QUOTE=elektroda;5855644]Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?[/QUOTE]

ma oprostice ti,ali joj daj do znanja da ti je stalo do nje.Ne znam,mozda neki pokloncic ili tako nesto.

e, koliko puta ona mene iznervira... al' sve sa nekim sitnicama... i neka... al' mi je, isto, ponekad i smesno... majke mi... znaci, drug mi najbolji kaze: rile, shvatio sam konacno... one su, jednostavno, takve... i imas dve opcije... da se nerviras zbog toga, cime neces da promenis apsolutno nista... i, druga opcija je da jednostavno prihvatis to... a to ce se, pre ili kasnije, svakako desiti... cudo su zene... zato ih i volim toliko...
skoro ko harmoniku i kolce ali ne bas toliko :)
svi smo mi rile :)

Poljeeeece sokooooo!!!:lol:

i ,ja i ja:D
target.gif
.....
gasmask.gif

Harmonika svira disko :lol:
tooooo fahreta!!!! :lol:
ima izreka: k'o o cemu, baba o ustipcima... tako i banse... malo, malo... pa harmonika... pa kolce... a volela bi ona na keca, da je svi gledaju... da se dive njenim brzim nogama... al' je sramota da prizna... vodicu je jednom na igranku... diskrecija zagarantovana... :D
znas me znam te sta reci...joj kad opletem mojim vestim listovima padace bracne ponude :mrgreen:

ne nadaj se previse... iskusni su to lovci... vide oni ako negde zapne... svaki korak pomno prate... a trema moze da ucini svoje... ovo su sofisticirana mesta... zidovi kreceni masnom farbom, ne bilo kojom... u veselim bojama.. bina, prava... da se vide muzicari... a ispred, ponosno, stoji harmonikas i pleni svojim skakutavim prstima i skupocenom zlatnom narukvicom... koja pada preko zgloba... i sljasti... skoro kao disko kugla...

Jedna od retkih stvari zbog koje ne bi pogledala choveka nikad u zivotu vishe...Nisu me ni moji tukli, nikada nisam dozivela tako neshto, i to bi verovatno bilo najvece ponizenje od najbliskije osobe koje sam dozivela. Kad osetish bes, mozesh da udarish pesnicom u zid, slomish tanjir, deresh se...bilo shta. Ali da dignesh ruku na partnera. To je neoprostivo.
Verujem da postoje osobe koje bi oprostile...meni to nije normalno...

To ti uopste nije trebalo....Ok da je ona tebe udarila,ali ti nju da udaris...to ti je sad malo zajebana stvar...Ja te vise u zivotu ne bih pogledala...mislim da bih ti cak namestila batine....ustvari sigurno bih to uradila....

Udario sam je i sad mi zao, kriv sam sto sam dozvolio, da do toga dodje. Trebao sam da budem cvrsci, onda bi me postovala i ne bi me toliko iznervirala, ovako je videla da moze, a meni u jednom momentu pukao film i dum po nosonji... nakon toga ona uplakana pobegne od mene. Nisam mogao da izdrzim, nervira me to njeno ponasanje, ma doslo mi da je slomim kao vola u kupusu... nikad tako nesto ni jednoj devojci nisam uradio... nesto mi se cini da je volim... cim sam tako reagovao.

Imali sanse da mi oprosti?

Zavisi kakav vam je odnos i koliko se volite .... Fizičko nasilje nije rešenje, ali ljudi danas svašta praštaju.

To ti uopste nije trebalo....Ok da je ona tebe udarila,ali ti nju da udaris...to ti je sad malo zajebana stvar...Ja te vise u zivotu ne bih pogledala...mislim da bih ti cak namestila batine....ustvari sigurno bih to uradila....

Pa koja je razlika onda izmedju tebe i njega :shock:

On tebe udari, a ti mu namestiš batine ..... svašta ..... nije to rešenje. OK da odeš i da ne želiš više da pričaš sa njim, ali uraditi isto ono što je on uradio tebi je potpuno besmisleno.

pa kad si coban.....
mene kad devojka iznervira ja razbijem NESTO, a ne nju.......
ne znam sta da ti kazem prijatelju........

Slazem se prijatelju s tobom, i ja obicno polupam sve sto mi dodje pod ruku, na taj nacin, jednoom sad od huje bacio kljuc od auta trehno ga od zidicc rijeke pa otiso u rijeku, al tad me huja brzo prosla jer sam morao zvat prijatelja da mi donese rezervni kljuc, nismo bili u nasem gradu!:D
Al eto!

Ipak Nije Je Smjeo Udariti Samo Je Trebao Okrenuti Se i Otici Ili Joj Sasovati Sve S neba Ili Nesto Razbiti!:D

e ako najbolji drug kaze onda je sigurno tako:)

Back