Udarac

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Zamislimo situaciju da sedite u stanu sa voljenom osobom i pocnete da se svadjate oko neceg, i to ide i ide, i odjednom voljena osoba vas opali preko face, onako dobro.

Kako reagujete, uzvracate udarac, trpite, zamolite tu osobu da ode, izadjete iz sobe?
Ima li posle fizickog udarca "izvini" i nazad u vezi ili ne?
Moze li nasilniku da se desi samo, ili je nasilnik uvek nasilnik?
Vaze li tu ista pravila kada je muskarac onaj koji udara i kada zena udara?

Zamislimo situaciju da sedite u stanu sa voljenom osobom i pocnete da se svadjate oko neceg, i to ide i ide, i odjednom voljena osoba vas opali preko face, onako dobro.

Kako reagujete, uzvracate udarac, trpite, zamolite tu osobu da ode, izadjete iz sobe?

Nema sta da zamisljam.

Nema nazad posle toga. Cak i da ostanete zajedno.

Ne vaze ista pravila, a trebalo bi.

Ide se dalje, kao da se nista nije dogodilo.

Provereno bezbroj puta u praksi.

jok ja
ja se demonstrativno logujem na fojzobuk
i pocnem da se chepatim
takva mi je narav kako da kazem
uvek kada sam mali mis,a to je uvek sem neke krajnje neubedljive montaze za lokalnu upotrebu, ja taj neki humor praktikujem kao izduvni ventil

zavisi od inspiracije al recimo odma zovem hitnu pomoc i glumim teske psihicke tegobe..povrede..malaksalost..mucnina..glavobolja..usput zovem advokata da spremi tuzbu za odstetu od 3 soma e

nećemo da zamišljamo,
nećemo da razmišljamo

da .. jednom se desilo
i da.. ništa više nije bilo isto..
i nikad više nije ni bilo
ni udaraca, ni nas

To uglavnom krene kao psihičko nasilje, vređanje, omalovažavanje i slično i ako se ne zaustavi, onda eskalira i pređe u fizičko. Mislim da ako dođe i do tog jednog šamara, da tu više nema ni sreće ni zdrave ljubavi ni međusobnog poštovanja i da to treba prekinuti.
Mislim da nije isto, jer bi žena udarila iz nemoći, a muško da demonstrira moć, ali nijedno ne treba trpeti.

jok ja
ja se demonstrativno logujem na fojzobuk
i pocnem da se chepatim
takva mi je narav kako da kazem
uvek kada sam mali mis,a to je uvek sem neke krajnje neubedljive montaze za lokalnu upotrebu, ja taj neki humor praktikujem kao izduvni ventil
1013444_10201180248084430_1670086790_n.jpg

(((

Nekako je gotovo slatko kad žena to uradi, mada može da se omakne jednom, već više puta bi ukazivalo na idiota od koga treba bežati.
Muškarac nije ni sladak ni mio, i od njega treba pobeći odmah i ne osvrtati se.

To se tako zezas i ohrabris je, i ona jednom pljas, to je tako slatko = samar, ti muskarac, junacina, ma kaki ptja ja mogu jos dva...I tako se ohrabri i pocne ucestalije da te udara (pogotovu kada vidi da joj ne uzvracas), a onda ces jednom da joj vratis i sledeci momenat si u policiji a onda sale nema..I zanimljivo je sto odjednom ljudi u takvim situacijama pocnu da veruju u boga i zovu ga u pomoc. Nema udaranja..to je no no..jednu imas sansu...samo jednu...

Da, ako nije neka bilderka ili sumu rvačica.

Ne znam kako ste vi zamislili Lolijev opis, ali ja sam odmah videla neku nežnu ženu koja otmenim pokretom lupi jednu finu ćušku muškarcu jer je bio bezobraznik, više kao dodir nalik lahoru, povetarcu koji miluje.

Da, da svi zivimo u holivudskoj romanticnoj komediji, tako bi bilo...

To se tako zezas i ohrabris je, i ona jednom pljas, to je tako slatko = samar, ti muskarac, junacina, ma kaki ptja ja mogu jos dva...I tako se ohrabri i pocne ucestalije da te udara (pogotovu kada vidi da joj ne uzvracas), a onda ces jednom da joj vratis i sledeci momenat si u policiji a onda sale nema..I zanimljivo je sto odjednom ljudi u takvim situacijama pocnu da veruju u boga i zovu ga u pomoc. Nema udaranja..to je no no..jednu imas sansu...samo jednu...

Eh, ti od svih mogućnosti biraš namjračnije. Stigao si i do policije i do hapšenja čak.
Uhapsi ti nju kad te zvekne slatko.

Da, da svi zivimo u holivudskoj romanticnoj komediji, tako bi bilo...

Od nas zavisi mnogo toga, naročito neke malene stvari. Sasvim lepo i lako mogu da nežno kao lahor nekog ćušnem,da li je to nemoguć dogadjaj? Nije.
Holivud stvaramo sami, mada meni ovo otmeno ćuškanje više liči na Francusku, neko seoce fino,,,nikako na Holivude i sl..

- - - - - - - - - -

Ti nadji decka sa kojim ces da se bijes i guras limite u tome..kod mene je to jednostavno pravilo. no no...

Nikad se ne tučem, samo razmatram i neke druge mogućnosti i scene.
Ako bi morali da se ćušnemo ja bih tako, nežno. Ako bi bili primorani.

Slične teme

Back