tots1
Ističe se
- Poruka
- 2.023
kako žene gledaju na to kad ih se iz dragosti ili nekakvih sesualnih pobuda ili nečeg trećeg
udari po dupetu?
udari po dupetu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je jedna od osnovnih namjena ženskog dupeta....dakle - drago im je...kako žene gledaju na to kad ih se iz dragosti ili nekakvih sesualnih pobuda ili nečeg trećeg
udari po dupetu?
msm da dobro dupe ne pozna godineZavisi koliko ima godina žena.
može bit bilo šta, recimo da je zločesta? ili recimo sjela je na nešto ne baš čisto pa je moraš otprašit? msm mogu do sutra šta može bi to treće ko zna kakva će se situacija nekom nametnitSTA JE to TRECE?
da, treba malo diskretnije slažem se.Лоше реагују ако је шљепнеш на сред улице, а не познајете се.
Pozitivno.Više se uzbude kad ne znaš francuski.kako žene gledaju na to kad ih se iz dragosti ili nekakvih sesualnih pobuda ili nečeg trećeg
udari po dupetu?
Meni je dodir sa partnerkom veoma bitna stvar, da li je ruka, guza, grudi, poljubac, vrat .....bez toga ne mogu da zamislim kako da kazem interakciju, naravno u javnosti to ne volim da radim.Zavisi koliko ima godina žena.
Ja kad se pozdravljam odmah stavljam ruke na guzu, navika je cudo.da, treba malo diskretnije slažem se.
Ima i obrnutih primjera,gdje na ženskoj guzi ostanu crveni obrisi muških prstiju.Ja znam uglavnom za primjere gdje nakon toga čovjeku ostane crveni obris ženskih prstiju na obrazu, a on zbunjeno pred sebe gleda i pita se što se upravo dogodilo.
Posljedica druženja s pogrešnim ženama.Ja znam uglavnom za primjere gdje nakon toga čovjeku ostane crveni obris ženskih prstiju na obrazu, a on zbunjeno pred sebe gleda i pita se što se upravo dogodilo.
U mom slučaju, najava domaćeg zadatkaSTA JE to TRECE?
Žene po autobusu ne udarati po d*****, ne pitaj zaštoJa znam uglavnom za primjere gdje nakon toga čovjeku ostane crveni obris ženskih prstiju na obrazu, a on zbunjeno pred sebe gleda i pita se što se upravo dogodilo.