Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.101
interseantno svi policajci ga palijaju po glavi tugaMasovni policijski sadistički pokušaj ubistva na terazijama!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
interseantno svi policajci ga palijaju po glavi tugaMasovni policijski sadistički pokušaj ubistva na terazijama!
Zato na demonstracije se ne ide goloruk, policija ne policija nebitno.interseantno svi policajci ga palijaju po glavi tuga
ali sto po glavi valjda covek ima i ruke i nogeZato na demonstracije se ne ide goloruk, policija ne policija nebitno.
I ne ide se sam, njima je cilj da izdvoje sto manje ljudi u stranu da bi se izivljavali.
Ne moze covek sam da se brani jedino ako je Bruce Lee, objasnio sam kako treba da se radi.ali sto po glavi valjda covek ima i ruke i noge
Pretorijanci koji nose maske i skrivaju lice nisu policajci.autorska tema
Udarac policajca pendrekom o glavu gradjanina smatram da je to pokusaj ubistva
sta vi mislite o tome?
Rizično ti je to.. ovde se samo tastaturom bije i ubija.Pretorijanci koji nose maske i skrivaju lice nisu policajci.
Prema njima treba upotrebiti istu silu, jer kao takvi su neprijatelji naroda i u privatnoj sluzbi rezima.
Rizicno je Vucku ako mu naprave Majdan kad im bude odgovaralo pa ga narod strelja kao Causeskog; samo sto bi tu puno SNSovaca isto postali lovine.Rizično ti je to.. ovde se samo tastaturom bije i ubija.
Nije pokušaj ubistva, generalno.autorska tema
sta vi mislite o tome?
po cemu aj objasniNije pokušaj ubistva, generalno.
Diskutabilno. Ovo prvo.Rizicno je Vucku ako mu naprave Majdan kad im bude odgovaralo pa ga narod strelja kao Causeskog; samo sto bi tu puno SNSovaca isto postali lovine.
Kako je taj kriminalac razvalio drzavu i zavadio narod, zasluzio je️
![]()
Po tome što je prilično teško ubiti nekoga pendrekom.po cemu aj objasni
Znam da SNSovci nece dobro proci; lovice ih i Srbija i dijaspora.Diskutabilno. Ovo prvo.
Po tome što je prilično teško ubiti nekoga pendrekom.
Ima efikasnijih metoda, recimo cigla.
Gdje si to pročitao?autorska tema
sta vi mislite o tome?
Može lagano pendrek da ubije. Na žalost![]()
ovaj decko izdleda kao da je umro palijam pendreka po glavi
Može i cigla u mraku.Može lagano pendrek da ubije. Na žalost
licno misljenje ako gradjanin povredi policajca krivicno delo ako policajac udari pendrekom po glavi pokusaj ubistva zar nije takoGdje si to pročitao?
Izvor?
Kako si ti kao uzorni "gradjanin" došao u poziciju da te policija mlavi kao najgoreg ološa i kriminalca?
Ma može svašta ali čovek pitao za pendrek.Može i cigla u mraku.
A električni? Kakav je to pendrek. U filmovima sam čula za te. Ima li naša policija takve stvari. Ili omamljivač, kada je agresivan počinilac nekog djela.Ma može svašta ali čovek pitao za pendrek.
Prsne krvni sud u mozgu i ćao.
Nisi mi odgovorio na ključno pitanje.licno misljenje ako gradjanin povredi policajca krivicno delo ako policajac udari pendrekom po glavi pokusaj ubistva zar nije tako