UDAJEM SE!

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
ma jok bre
nisam francuski državljanin
nego hteo sam da pitam
Koliko je teško uadti se?
da uzmemo da ne postoje emocije, veze, isl., samo tehnika
Šta treba da ima, zna i da čini jedna udavača?
Sad brak da je viša srednja klasa, da ne gledaju akcije u disu nego ono da je jednom godišnje odvede i u instranstvo i kupi bundu

ma jok bre
nego hteo sam da pitam
Sad brak da je viša srednja klasa, da ne gledaju akcije u disu nego ono da je jednom godišnje odvede i u instranstvo i kupi bundu

ja se udajem verovatno za godinu ako ne, necu nikad

ma jok bre
nego hteo sam da pitam

Teško to je proračun jak, ova koja se udaje mora pored ljubavi da sagleda dal joj je muž perspektivan, dal ima potencijal da donosi kintu u kuću dok ona rađa sinove
To ti je matematički ovako: lim(x-->beskonačno) jedne cipele, 3 majice, pantalone i još 1 odevni artikal po izboru/mesečno
ovo se uči u četvrtom srednje

na koju foru?

- - - - - - - - - -

jel tvoj disovac ili bundas

nema fore, samo pacijenata

- - - - - - - - - -

Teško to je proračun jak, ova koja se udaje mora pored ljubavi da sagleda dal joj je muž perspektivan, dal ima potencijal da donosi kintu u kuću dok ona rađa sinove
To ti je matematički ovako: lim(x-->beskonačno) jedne cipele, 3 majice, pantalone i još 1 odevni artikal po izboru/mesečno
ovo se uči u četvrtom srednje

ah da, taj materijalni momenat od koga imaju komplekse svi nemocni muskarci sam zaboravila

ma jok bre
nego hteo sam da pitam
mnogo je lako al nece na selo da rade

ja bih sad na jedan otisla na selo,samo da imamo gde :confused:
prvo bih kupila psa i kokoske
drugo bastu zasadila
trece zaposlila bastovana :whistling:

jesse-metcalfe1.jpg

:whistling:

nema tu taktike i nije mi jasno sto neko uzima taktiku
jer ako je toliko neka faca da moze da isplanira, onda moze i da se dopadne nekom regularno
a ako nije faca, nece uspeti ni takticki. a mislim da je danas u velikoj meri brak zbog meraka, inace lakse ti je sam. tj, mzoda deluje da je brak praktican al mislim da ce pre ili kasnije da se obije o glavu
znaci srecan gradjanski brak iz blagog proracuna (dvoje resili da se vencaju iako nisu toliko bas zaljubljeni) - hm

aha mozda ako je panika... tesko je to da bude dobro, tesko. mada tesko je uvek, ali bar imas bolje razloge

Poslednja izmena:
sta tu ima tesko, treba samo da imas dobru volju i da izaberes nekog ko zeli brak i porodicu a korektan je i vredan.
problem je ako ti sam brak i materijalno relativno blagostanje nisu dovoljni nego hoces i emocije i to sa nekim ko je kao ti.
jos veci problem ako hoces sve, u sustini sto vise hoces to te vise kosta ali sve je moguce.

ma jok bre
nego hteo sam da pitam
To je najlakse. Tesko je ono posle (ako se oboje ne bore za kvalitet braka)...

ma jok bre
nego hteo sam da pitam
Koliko je teško uraditi se?

To je najlakse. Tesko je ono posle (ako se oboje ne bore za kvalitet braka)...

:aha:

Koliko je teško udati se?
Sad razumem termin bračni ugovor .... do sada nisam shvatala svrhu istog.
Po pročitanom ...svaka udavača (kakav termin) treba da ima mnogo živaca , unapred pripremljenu strategiju , talenat za glumu i naravno dobre zube ...da može da raširi osmeh kad dobije bundu

Back