Udaja/zenidba

Odmah bih se udala kad bih naisla na coveka da se dopadnemo jedno drugom, i da imamo kolko tolko nekih preklapanja.

Sta su vasi motivi odnosno sta vas sprecava da udjete u brak ako ste u vezi?

Posto sam vodolija komotno mogu reci da se više nebih udavala u ovim godinama

Inače smatram da se najlakše ulazi u brak u mladjim godinama tad voliš , vjerujes i nemaš blage veze šta je život

🤷🏻‍♀️

brak je papir koji ne garantujer nista.

ali zivot sa osobom koja ti prija je nesto drugo..zasto ti je potreban papir?
Ovo puno ljudi tako priča, ali nije jednostavno isto dobiti napismeno ili jednostavno "ovako".
Kada staviš napismeno, znači da si drugima objavio i potvrdio, ako ne staviš, onda nema tu težinu.
O ritualnom obredu kod vjernika da ne govorim, to je neka sasvim deseta dimenzija.

Odmah bih se udala kad bih naisla na coveka da se dopadnemo jedno drugom, i da imamo kolko tolko nekih preklapanja.

Mislim da je odugovlacenje sve veci problem da se dodje do braka.Treba se uzeti u mladjim godinama,da bi ste mogli lakse da se priblizite jedno drugom i da stvorite veliki nivo kompromisa.Navikavanje jedno na drugo i uvazivanje na lose strane onog drugog.Mladi ce pre da prihvate,savake promene,dok stariji to tesko podnose.

Ovo puno ljudi tako priča, ali nije jednostavno isto dobiti napismeno ili jednostavno "ovako".
Kada staviš napismeno, znači da si drugima objavio i potvrdio, ako ne staviš, onda nema tu težinu.
O ritualnom obredu kod vjernika da ne govorim, to je neka sasvim deseta dimenzija.

Šta ti smetaju vjernici ?

Vjencati se u crkvi pred Bogom uz blagoslov je bas moćno za vjernika

Zbog tetki, strina i komšinica, tačno ću se zbog njih i udati pa ubrzo i razvesti :D po njima je bolje biti neudata od neudavana i nema tu priče :zper:
Najkomičnije od svega je što si u pravu.
Kada se prijatelj prvi put ženio tamo neke 2005 (par godina ranije-kasnije), nebitno, vjenčanom kumu izgorio stan (kum sumnjao na prijatelja iz djetinjstva, zagrebačke socijalne Utrine, još je s kombinacijom sotonske naslade i gađenja rekao: "Kao da ga vidim kako nemarno gasi joint, uopće ne pazi da li će ispasti iz pepeljare i da li je uopće pogodio!"

Uglavnom, svatovi u Hrvstskoj su teška seljana, prepuni nekih običaja... koga zanima "prikazivanje", neka gugla, mene sramota spominjati, ali tješi me da sam čuo da običaj postoji na jugu Srbije... onako... kao kad nisi jedini koji dobije jedinicu iz ispita, ipak ti je lskše.
Uglavnom, sve smišljeno da se kum isprsi, pa pošalju ispod stola neko dijete da mladoj s kopita skine cipelu, pa kum mora otkupljivati i samo hrpa gluposti kako bi se ovome iscijedio novčanik.
Taj moj prijatelj na vjenčanju sve to odjebao, rekao kumu: "Kupi mi pržilicu za komp da ja mogu pržiti."
Kasnije ga starci prozvali, u smislu - ženiš li se ti ili ne?, a samo zato što je odjebao te seljačke pizdarije, na što je on odgovorio: "Radim li ja svatove za sebe ili vss?"

Ko da se cima da pravi decu u ovom sveopštem ludilu? Ovo nisu normalna vremena, birno je samo da Željko gruva svojoj televiziji geuva instant rejting Zadrugama gde svakojaki likovi paradiraju od jutra do sutra. Ja ćerku da pravim hurva da bude ili sina da bude kriminalac ne pada mi na pamet.

Ko da se cima da pravi decu u ovom sveopštem ludilu? Ovo nisu normalna vremena, birno je samo da Željko gruva svojoj televiziji geuva instant rejting Zadrugama gde svakojaki likovi paradiraju od jutra do sutra. Ja ćerku da pravim hurva da bude ili sina da bude kriminalac ne pada mi na pamet.
Nemoj da te zadruga obeshrabruje da podizes jednu lepu devojcicu ili deckica. Ostvari se kao roditelj. Iskrena si.

Podrska

Nemoj da te zadruga obeshrabruje da podizes jednu lepu devojcicu ili deckica. Ostvari se kao roditelj. Iskrena si.

Podrska
Ja sam ti muško pre svega. Ma neću da se cimam bre, ja to ne gledam, ali koliko sam shvatio u prošloj Zadruzi pobedila neka što je bila ,,animir dama" u Bujanovcu u najmanju ruku. Pa ti objašnjavaj sutra detetu šta je dobro a šta ne.

Ја не верујем да њубав ако је права да може да излапи. Треба ми само сигурност да је права.

Ako mene pamćenje služi, ima 22, prošle godine imala 21!
tako mlada, tako mlada...
3589772_ceca_ls.jpg

Back