Udaja / Ženidba

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Čitajući postove osetih kod nekih osoba veoma spesicifično stanje, koje može ih navesti na pogrešnu odluku, a možda i dobru. :lol:

1. Žene, da li bi se udale zbog stanja u kom se nalazite, depresije, osamljenosti, zavisti prema drugima, zbog njihove naizled srećnog bračnog života? :lol:

2. Muškarci, da li bi se oženili sa prvom koja vam se ponudi i obeća vam sve ono što žena obečava čoveku kad želi stupiti u brak, zbog osamljenosti, potrebe za ribicom? :lol:

spek20parovi.jpg

Čitajući postove osetih kod nekih osoba veoma spesicifično stanje, koje može ih navesti na pogrešnu odluku, a možda i dobru. :lol:

1. Žene, da li bi se udale zbog stanja u kom se nalazite, depresije, osamljenosti, zavisti prema drugima, zbog njihove naizled srećnog bračnog života? :lol:

2. Muškarci, da li bi se oženili sa prvom koja vam se ponudi i obeća vam sve ono što žena obečava čoveku kad želi stupiti u brak, zbog osamljenosti, potrebe za ribicom? :lol: ]

naravno da bih

2. Muškarci, da li bi se oženili sa prvom koja vam se ponudi i obeća vam sve ono što žena obečava čoveku kad želi stupiti u brak, zbog osamljenosti, potrebe za ribicom? :lol:

spek20parovi.jpg

Pa jashta bi no ozhenili se :))))) jedva chekaju

Tema@za brak postoje neki razumniji razlozi, a ne taj pod tačkom 1.
Tačku 2 ne mogu da komentarišem, ne znam.
Površno deluje kao bezumno, pod tačkom 1. :)
Ako se dublje zamislimo, setimo se barem prića starijih, njihovih udaja i ženidbi, koje po nekim starim standardima, koje zbog baš iz razloga koje sam naveo, dolazimo do zaključka da su mnogi takvi brakovi bili srećni i uspešni. :lol:

Primetio sam i u sadašnje vreme, da baš takvi brakovi i opstaju kod mlađih, a većina drugih brakova danas propadaju...

Površno deluje kao bezumno, pod tačkom 1. :)
Ako se dublje zamislimo, setimo se barem prića starijih, njihovih udaja i ženidbi, koje po nekim starim standardima, koje zbog baš iz razloga koje sam naveo, dolazimo do zaključka da su mnogi takvi brakovi bili srećni i uspešni. :lol:

Primetio sam i u sadašnje vreme, da baš takvi brakovi i opstaju kod mlađih, a većina drugih brakova danas propadaju...
Nemam pojma......Razlozi mogu biti raznoliki:zaljubljenost,ljubav, interes, biološki časovnik,strah od samoće, pa čak i to što si naveo...Ali,ja iz svoje vizure pričam-meni je nebulozno da bilo šta u životu radim samo zato što to neko drugi radi,nevezano za brak.
Lakše mi je da radim kako ja mislim da treba,pa i kada pogrešim-znam da sam pogrešila zbog sopstvenih odluka,a ako uspem-zasluge pripišem sebi :D

Nemam pojma......Razlozi mogu biti raznoliki:zaljubljenost,ljubav, interes, biološki časovnik,strah od samoće, pa čak i to što si naveo...Ali,ja iz svoje vizure pričam-meni je nebulozno da bilo šta u životu radim samo zato što to neko drugi radi,nevezano za brak.
Lakše mi je da radim kako ja mislim da treba,pa i kada pogrešim-znam da sam pogrešila zbog sopstvenih odluka,a ako uspem-zasluge pripišem sebi :D
Svakako, ispravno, ne negiram te :lol:

Ovde sam se gore oslonio na to da u mnogim situacijama kod pojedinih, u usamljenoti, potrebi, ljubavi, tuđa sreća može biti pozitivan pokretač da nešto preduzmu i načine prvi korak. :lol:

Ovde možemo i tumačiti situaciju prazne i pune čaše. Ona, usamljena, nezna šta će (Prazna čaša, koja predstavlja čistu i praznu dušu) podstrekom drugih, već srečnih, ispunjava svoj život, sebe na taj način (puna čaša se preliva u praznu) i ispunjava zakone ljubavi... :lol:

- - - - - - - - - -

Čitah brzo, pa mi se učini u prvi mah da si napisao
'Moraću da te zaprosim, čim ti uvalim...'

Jbga, ne može se jednim okom biti na televizoru,
a drugim na laptopu.
I precizno čitati, i smisaono pisati.....
:hahaha:

Pa vidiš da može. Samo ti čitaj pogrešno, možda mi se i desi... :hahaha:

- - - - - - - - - -

Hocu da je zenim ako je nevina a iskusna ! :kafa:
To brate!

Bitno da znaš šta hočeš! :lol:

Back