- Poruka
- 1.919
Matore čike sa golemim vilama, kućama.Ја мислим да теби и Табу треба слушкиња. Само, то кошта.
Mora to netko održavati, čistiti, kuhati, prati, sređivati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Matore čike sa golemim vilama, kućama.Ја мислим да теби и Табу треба слушкиња. Само, то кошта.
Nije ali nije ljepše ni nekome zaćerat' po vjerskoj osnovi.Nije ljepo i damski diskriminirati stare ljude (po godinama). Niti uljudbeno i europejski, kamo teži mlada BiH demokracija, sa kolonijalnim upraviteljem.
Ugodan dan želim i
ljep pozdrav.
Tko ti je zaĆerao" ja ne znam, niti me se smatra.Nije ali nije ljepše ni nekome
zaćerat'
po vjerskoj osnovi.
Ne želim ugodan dan, bok!
ne treba meni koja slusa nego koja radiЈа мислим да теби и Табу треба слушкиња. Само, то кошта.
Meni treba podne treba meni koja slusa nego koja
radi
sta ce mi ona koja po ceo dan slusa telefon i radio.![]()
Нисам ни рекла слушачицаne treba meni koja slusa nego koja radi
Probiotik, još Bulardi je extra da se probave nečiji teški, zlonamjerni upisi.ja ladno citam probiotikom![]()
Da li te neko pitao za savjet?Najbolje u pp da se skontate,
kod sebilja nađete
i počnete hodati.
Ako Alah dadne i koje djete,
puna šaka Kavaz mitraljesca brade.
Sve u stihu, sve u prozi,
legni u KCSA kod Sebije,
pa se na inhalator, kineski,
od Fadila, Faruka, Fike malinara vozi.
Tacno, zena ne treba da pere i cisti.Da mu ja perem, čistim, pušim..
Ma ćao!
Jarane, budi fin inšan.Da li te neko pitao za savjet?
Sta znam...koliko god slaba opet puno bolja nego u vaskolikom "vasem svetu"Jarane, budi fin inšan.
Slaba demografija u trokutu.
Kolko košta?!Ја мислим да теби и Табу треба слушкиња.
Само, то кошта.
Ti si stajališta da "žena samo puši".Tacno, zena ne treba da pere i cisti.
![]()
One male, tanke.Ti si stajališta da "žena samo puši".
Ako sam te dobro skontal.
Sad jel cigariljose sas filter ili bez?!!
Brzo izgore, prođe đir.One male, tanke.
Sa filterom obavezno, zdravije i sigurnije.![]()
kazu da su japanke najbolje zene
u kulturi im je da slusaju muzeve a ne kao ove nase sto hoce glavu da ti otkinu kad im trazis pivo iz frizidera![]()
Ja kada bih bio u takvoj situaciji sa nekom Bošnjakinjom (ne kažem baš sa tobom da ne pomisle da ti se nabacujem) dete bi govorilo i srpski i bošnjački, ja bih bez problema ušao u džamiju ali bi i supruga morala da uđe u crkvu. Ja tri kruga oko džamije ona 3 kruga oko crkve.![]()
Ne bih se ja udavala.Da li biste se udali za čoveka druge narodnosti, ali tako što bi on zahtevao da maternji jezik vašoj deci bude njegov maternji jezik? U njegovoj kući se na primer govori isključivo njegov jezik a ne vaš maternji. Udaja na primer za Albanca, Mađara ili Nemca, nešto tog tipa.
I tu ima problem sto vise radi kuka da treba kucne poslove podijeliti jer radi vise od tebe, mozes misliti, djed bi mi se prevrnuo u grobu da zna sta mi se desava.ne treba meni koja slusa nego koja radi
Ne znas sta valjaNe bih se ja udavala.
I kada bih kojim slučajem morala,...Balkance bih zaobišla u širokom luku.
Mangup si, da li bi nam dao kakav kurs kako se ponasati sa zenom, ja moram sam da kupujem i pivo i vino.Bogme, meni su najbolje nase. Ne da mi donese pivo kad god trazim, nego i kupuje redovno, da ne zafali nikad.
Zna tacno koja piva volim tako da ni tu ne omaši.
Često donese i neko novo, da probam, i uglavnom odlično odabere![]()
Nisam nikakav mangup, nema tu ni trika ni kursa, jednostavno kad joj u godis i cinis je srecnom, ona ce uraditi isto za tebe.Mangup si, da li bi nam dao kakav kurs kako se ponasati sa zenom, ja moram sam da kupujem i pivo i vino.
Salim se Naravno.Nisam nikakav mangup, nema tu ni trika ni kursa, jednostavno kad joj u godis i cinis je srecnom, ona ce uraditi isto za tebe.