Ući u romansu sa samotnjakom

mmm..a ne volim ovo. stvarno ne volim. ''sve devojke su sponzoruše'' - zašto, jer im je bitna sigurnost? što im je to u genetskom kodu? evo, lično mi nije toliko bitno da dečko ima novca, koliko mi je bitno da je vredan i sposoban. onda sam i ja neka vrsta 'sponzoruše na nižem nivou'. neka ti bude...

a što se tiče mekflaja, meni je njegova iskrenost BESKRAJNO SIMPATIČNA. pre bi bila sa likom koji može da prizna ovako nešto, nego nekog jadnika koji laže, izmišlja, a jasno ti je da laže na kilometar (znaš koliko je jadno kad te izvale da hoćeš sebe da predstaviš boljim nego što jesi? MNOGO. MNOGO. MNOGO JADNO 1 000 000 puta jadnije od toga da priznaš kako jeste. i onako to ona vidi za 5 sekundi kad te pogleda)
A jel ti bitno da je lep? :lol:

Zanima me da li biste pristale na izlazak u formatu dejta sa muškarcem koji ima 35+ godina, a za kog saznajete da nikada nije imao ozbiljnu vezu!?

Da li ga nakon tog saznanja momentalno precrtati i udaljiti se, ili bi i dalje bio u igri?

Koji to kvalitet bi morao imati kako biste prešle preko toga što nije bio blizak sa devojkama i ulazio u veze?

Šta generalno mislite o takvim muškarcima?

Ako se neka posle svega navedenog ipak odluči da uđe u vezu sa samotnjakom, neka mi se javi na PP i odgovaram.

Back