Uchenje

Koliko vremena u proseku odvajate dnevno za uchenje?

• Samo pred ispitivanja

• 1 do 2 sata

• 2 do 3 sata

• 3 do 4 sata

• Vishe od 4 sata

• Ne uchim uopshte

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nama predaje profesorka iz supr. smene.
nije losa, uci se iz beleski sa casa, ali da ima da se uci - IMA!
p.s. ljudi jel ucio neko nesto za vreme raspusta tj. ova 4 dana, i jel planirate nesto da ucite? :lol: :lol: :lol: (tacan odgovor je NE, NARAVNO! :) )

aj nema prozivke...ostavite to za XV...mi makar hocemo da postanemo neso u zivotu...plus zabavno je uciti...u 80% ja sra*nje ali ostalih 20% je bas zanimnljivo...svi seru kako je glupo uciti, kao da je to sramota, a ja kazem mrs!

ta tvoja konstatacija je detinjasta. ti si detinjasta.

inache, celo skolstvo je glupo. ja ucim ono sto volim, sto me privlaci. Sve ostalo je prisiljavanje.... a je sebe ne silim. nikad....

elem, ja govoriuo o strogoci vase[ih] gimnazija[e] u odnosu na moju

a ti si na sta srce mislila, a?
ae prosvetli me.... molim te.

prisiljavanje jeste, slazem se ali kada ispunis njihove zahteve, mozes da ucis i radis sta god volis i sta te god privlaci...ali te beneficije treba zasluziti, mozda je kod tebe to lakse ili teze to ne znam...razmisli malo o tome...

U prvoj godini sam kod razredne imala sve petice i sve sam znala,tako da sada mogu da uzivam i da kasnim na cas kad god hocu.Inace kod nekih profesora pali kada ima objasnite zasto niste u mogucnosti da dodjete na cas i zamolite ga /je da u napomeni napise zasto te je pustio/la.I razredna odmah pravda.Ma moja razredna je ok.Za sada.

Back