LazaB
Iskusan
- Poruka
- 6.583
Kako ovo funkcionise , zvuci kao neka muljavina iskreno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako 800 , plus ovo koliko znam nije ograniceno na studente , a i rekao je da je rata prvih godinu dana 100 evra.Naravno da je super, sad studentu samo treba 800 evra mesecno sledecih 20 god da bi imao stan.
Sta to znaci ?Tako se pravi mehur na trzistu nekretnina.
Verujes da je to moguce?Kako 800 , plus ovo koliko znam nije ograniceno na studente , a i rekao je da je rata prvih godinu dana 100 evra.
Znaci da ce nekad da pukne, i neke firme, mozda cak i banke, ce da puknu.Sta to znaci ?
Ne , zato sam i otvorio temu , ali moj burazer i snajka mi spomenuli to veceras kao odlicna ideja ovo ono , hocu da mi neko objasni zasto je losa ideja , posto se ja ne razumem.Verujes da je to moguce?
Nisam student i ne treba mi stan ali ne verujem u ovo..Kako ovo funkcionise , zvuci kao neka muljavina iskreno.
1- Srbija nema svoje banke koje bi davale takve krediteNe , zato sam i otvorio temu , ali moj burazer i snajka mi spomenuli to veceras kao odlicna ideja ovo ono , hocu da mi neko objasni zasto je losa ideja , posto se ja ne razumem.
To je dobra ideja za neke individualne i konkretne ljude, posebno ove koji ce prvi da udju u takvu neku pricu.Ne , zato sam i otvorio temu , ali moj burazer i snajka mi spomenuli to veceras kao odlicna ideja ovo ono , hocu da mi neko objasni zasto je losa ideja , posto se ja ne razumem.
Znaci da ce se nekretnine vise prodavati i rasti im cijena sto ce dovesti da na kraju cijelo trziste pukne kao balon kad je napumpan previse.Sta to znaci ?
On kaze rate ce biti samo 100 evra prva godina pa onda oko 300 evra.Sto manje uvesce, veća mesečna rata..i veća ukupna kamata.
Ne vidim da će to bilo šta dobrog doneti, osim da će navuci neku decu na 30 godišnje dugovanje.
Plus, koje još uslove će morati da ispune, verovatno neko jemstvo od roditelja ili sl..
Ne znam sta da ti kazem ako verujes u toOn kaze rate ce biti samo 100 evra prva godina pa onda oko 300 evra.
Zar ne treba nesto da se potpise pre toga , onda bi bilo krivicno delo sa njihove strane ako se to prekrsi.Ne znam sta da ti kazem ako verujes u to
Tako je75 000 евра ..а не 75 квадрата
... где пишеколико квадрата ? ... и на колико година ???
![]()
Evo ceo klip.
Tako je
Da nivo učešća za stan od 75.000 evra mora da bude manji od 1.000 evra. Ono što morate da date je 1.000 evra i sa svim troškovima obrade to ne može da pređe 1.400 evra, to je sve i stan je vaš“, obećao je Vučić.
Država će, kako je najavio, povećati subvenicje da bi kamate ostale iste onakave kakve su rečene da će biti.
„Dakle, 122 evra prva godina, do 200 evra do završetka šeste godine i 333 evra posle toga“, naveo je on.
Pa gde moze da se nadje stan veci od 40-50 kvadrata za 75 000 evra ? Ja bi rekao poprilicno daleko od Beograda.У клипу нигде не каже колико квадрата ни на колико година
... где пишеколико квадрата ? ... и на колико година ???
![]()