Danilo51
Primećen član
- Poruka
 - 926

Kakva se ovo frka dize da ovog Vujadina ucenjuje neka ****** sta on ima sa njom?Bio u poseti kod nje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel viče "Dule Savić"?On(a) ima kompromitujuće video snimke
Koliko si dugo na forumu Pešadinac mogao si napredovati do topdžije...a ti ništa ćorak.Zaista, šta treba kog da bude briga ko se sa kim kreše. Budalaština.

Ma murija i obavještajne službe žele da srozaju C. Zvezdu još više....i njemu da se useru u život još više.
Pomoćni trener. Bio je očajan igrač, tata mu sredio ulaz u tim.Nije mi jasno što su ga izbacili iz C. Zvezde ili je sam to tražio.
Ja dolazim iz privatnog sektora i kroz moju firmu je prošlo gejeva i lezbijki. Ako znaš raditi ,radi biće ti produžen ugovor...bio ti lgbt ili bivša eskort djevojka to nikog se ne tiče.
Tako i Vujadin ako si dobar fudbaler neka te zadrže. Ako neće sutra ima klubova koji bi ga rado primili.
On je bio pomocni trener u strucnom stabu.Nije mi jasno što su ga izbacili iz C. Zvezde ili je sam to tražio.
Ja dolazim iz privatnog sektora i kroz moju firmu je prošlo gejeva i lezbijki. Ako znaš raditi ,radi biće ti produžen ugovor...bio ti lgbt ili bivša eskort djevojka to nikog se ne tiče.
Tako i Vujadin ako si dobar fudbaler neka te zadrže. Ako neće sutra ima klubova koji bi ga rado primili.
Ocito se radi o sredini koja se busa patriotizmom, religijom i porodicniom vrednostimaNije mi jasno što su ga izbacili iz C. Zvezde ili je sam to tražio.