- Poruka
- 1.828
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

I dalje nema nikoga da nam kaze ista u vezi teme... ://Sta te zanima a da nije pisano?Imas u reputaciji!
I dalje nema nikoga da nam kaze ista u vezi teme... ://

Ma nista, nesto novo sto jos niko nije provalio![]()

Imas foto pamcenje?Wow probacu to![]()

inace sad ucim spanski na faxu i izgovor mi nije problem jer ima ono ''hr'' g kako se cita kao u holandskom i ono RR i LL ali uvek kad hocu da kazem na espanol nesto uvek mi izlazi samo italijanski, 
da je najteze nauciti prvi strani jezik
a da brate 8 godina u skoli, na kursu naucis za 8 meseci, samostalno mozes nauciti za 8 nedelja, samo je pitanje koliko si zainteresovanne vrujm barem meni ne ali ja sam 2 jezika ucio istovremeno, a ostale sam ucio jedan preko drugog, po skolskom nacinu meni ne odgovara, jer engleski ucim 8g ali ga ne znam ko svet, osim kad sam ljut, onda znam samo engleskiinace sad ucim spanski na faxu i izgovor mi nije problem jer ima ono ''hr'' g kako se cita kao u holandskom i ono RR i LL ali uvek kad hocu da kazem na espanol nesto uvek mi izlazi samo italijanski,
![]()
Zavisi koji je. A sta ti konkretno radis na tome da postanes poliglota. Moras da znas da mnogi zavrsavaju fakultete u Srbiji, posebno po provincijama da bi dokazivali komisijama kako su obrazovani. Evo, ja govorim sve jezike i nema potrebe nekom nesto da dokazujem.
Citam novine na italijanskom iz kontexta razumevam, vremenom ce taj se kontext suzavati sve dok ne budem znao celi jezik.
Iz recnika mi nije problem uciti samo sto mi problem da ponavljam stranice i da u isto vreme ucim nove...