ne pricaj glooposti.
nije bilo skolskog policajca kao sad ali je moju osnovnu skolu jos osamdesetih redovno posecivao inspektor u civilu jer je bilo i droge i tuca.
Дај немој да измишљаш.
Огроман број деце данас зна шта је дрога у четвртом основне, почевши од кокаина па свега осталог. То се помиње у песмама које појединци гледају.
Деведесетих је било мало другачије.
Управо си потврдио моју тврдњу.
Да је било потребе био би школски полицајац.
Пошто насиља није било, зато је инспектор реда ради долазио, сигурно дроге није било као данас.
.svega je bilo oduvek, ne razumem potrebu da se proslost romansira i prica kako je nekad bilo lepo bez ovakvih desavanja.
Види се да ниси никада радио са децом. Питај неког ко има децу данас у основној школи како девојчица пребије неког или како се изражавају деца трећег и четвртог разреда основне школе.
Деца трећег и четвртог разреда слушају "Црног церака" и не баш тако ретко то им је један од омиљених група.
nego si bila dete i nisi obracala paznju na ovakva desavanja kao sto sad obracas.
Ја сам мушко па не знам коме се обраћаш.
Данас је неопходност школског полицајца због много већег насиља у школи.
Ти хоћеш да ме оповргнеш а са својим писањем си управо потврдио све што сам писао.
Зато нигде и није био школски полицајац јер је време било другачије.
То је било време без интернета и мобилних телефона.
Наравно да је сада другачије када ђак другог разреда има андроид телефон и гледа јутјуб и оно некадашње време.
Сада постоји дигитално насиље и онлајн насиље и свака школа има тим за борбу прптив насиља.
Деведесетих такви организовани тимови нису постојали већ је било ад хок решења и наравно деца су и примала понеку ћушку, сад просечан професор ако повиси глас како не треба ризикује да се родитељ увреди и да преиспитује да ли је наставник довољно квалификован/подобан за предавање деци.