jolemisa
Buduća legenda
- Poruka
- 35.253
uBlock na Win.7 ne radi vise dok na 11-istici radi nirmalno.Radi uBlock Lite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Google kaže ovo: Did Firefox remove uBlock?uBlock na Win.7 ne radi vise dok na 11-istici radi nirmalno.Radi uBlock Lite
teoretski, svaki APDEJT nekog programa može dovesti do NENAMERNOG prestanka rada toga programa na Win10, a pogotovo na Win7, jer programeri više ne proveravaju funkcionalnost toga na sistemu koji više nemaju podršku DeBill Gejtsa!Na 11-ici na Mozili radi normalno.Sinoc,ili preksinoc,samo nestade s taba.
Jasno mi je da hoce da uniste 7-icu,a ja ga koristi,da bi video dokle mogu da ga kontrolisem.Imam i 11-icu,a i Ubuntu i Linux Mint,dok Majkrosoft ne pobrljavi nacisto.teoretski, svaki APDEJT nekog programa može dovesti do NENAMERNOG prestanka rada toga programa na Win10, a pogotovo na Win7, jer programeri više ne proveravaju funkcionalnost toga na sistemu koji više nemaju podršku DeBill Gejtsa!
po pitanju starih OS-eva, kao što sam naveo, ili nenamerno prestaju da rade razni programi, ili Debill Gejts milom ili silom forsira i drugima ukidanje podrške za stare OS.-eve.... Nije on pobrljavio, radi se o podlim poslovnim piotezima za mlaćenje MILIJARDI....Jasno mi je da hoce da uniste 7-icu,a ja ga koristi,da bi video dokle mogu da ga kontrolisem.Imam i 11-icu,a i Ubuntu i Linux Mint,dok Majkrosoft ne pobrljavi nacisto.

Na 7-ici se Mozila,nije vise apdejtovala,jer svaka nova verzija je za Wim.10,a ona ne bi mogla da radi na 7-ici.Poslednja verzija na 7-ici je 113,a 10-ci i 11-ici je vec 14 i nesto verzija.po pitanju starih OS-eva, kao što sam naveo, ili nenamerno prestaju da rade razni programi, ili Debill Gejts milom ili silom forsira i drugima ukidanje podrške za stare OS.-eve.... Nije on pobrljavio, radi se o podlim poslovnim piotezima za mlaćenje MILIJARDI....![]()
![]()
Too.. I tu je kvaka! Nema apdejta! Školski primer: Sećaš se OFFICE 2003.. pa je onda Debill Gejts 'izmislio novi'Na 7-ici se Mozila,nije vise apdejtovala,jer svaka nova verzija je za Wim.10,a ona ne bi mogla da radi na 7-ici.Poslednja verzija na 7-ici je 113,a 10-ci i 11-ici je vec 14 i nesto verzija.
DOCX format dokumenata koje 2003-ca NIJE mogla da otvori!! ALI je 'Format Converter' PATCH to omogućivao na starom oficeu.. itd.... Jer je bio napisan.. raja je poshizila bez toga...Imam aplikaciju za Win.7 za apdejt.Sacekam da mi instalira potrebne apdejte za rad OS-a i izkljucim dalji apdejt.Zato sam jos tako dugo na 7-ici.Hocu da vidim,dolke mogu da je kontrolisem.Treba i posebna aplikacija za internet,jer vise net nije potreban pri instalaciji 7-ice,vec za kasnije povezivanje posle instalacije.Too.. I tu je kvaka! Nema apdejta! Školski primer: Sećaš se OFFICE 2003.. pa je onda Debill Gejts 'izmislio novi'DOCX format dokumenata koje 2003-ca NIJE mogla da otvori!! ALI je 'Format Converter' PATCH to omogućivao na starom oficeu.. itd.... Jer je bio napisan.. raja je poshizila bez toga...
??? Sve do Win10 NIKADA nisam koristio internet pri instalaciji Windblowsa.... I nakon instalacije, prvo je išlo DISABLE UPDATE!!!Imam aplikaciju za Win.7 za apdejt.Sacekam da mi instalira potrebne apdejte za rad OS-a i izkljucim dalji apdejt.Zato sam jos tako dugo na 7-ici.Hocu da vidim,dol;e mogu da je kontrolisem.Treba i posebna aplikacija za internet,jer vise net nije potreban pri instalaciji 7-ice,vec za kasnije povezivanje posle instalacije.

Sad ne treba ni to "Disable".??? Sve do Win10 NIKADA nisam koristio internet pri instalaciji Windblowsa.... I nakon instalacije, prvo je išlo DISABLE UPDATE!!!![]()
![]()