Ubistvo povratnika u Banja Luci

Marin55:
U Iraku i Avganistanu se ne ratuje mrznjom prema muslimanima nego tu radi interes.To je jedna druga stvar.Ipak u Iraku i poslije ovoga rata ce biti muslimana.Muslimane iz Iraka ne moze niko unistiti.Oni ostaju tu.
Da napomjenem da na Kosovu zivi 98% muslimana racunajuci Gorance, Bosnjake i Rome.I to Medjunarodnoj Zajednici nece smetati da Kosovu da nezavisnost.I sada ne znaci da ce Kosovo biti Islamska teoloska drzava, nego ce ona biti moderna drzava pod monitorstvom Medjunarodne Zajednice.Ali rekao sam maloprije, da nikoga ne intersuje da li Kosovari klanjaju ili grade dzamije.Ko ima para taj ce graditi puno dzamija a ko ima vremena taj ce i redovno klanjati.

Mogu samo da vas zhalim, kad vidim kako razmishljash, a to je i stav vasheg rukovodstva.

Ha - Nocri, naravno da nemogu sve Srbe generalizirati, a ovi četnici na ovome forumu generaliziraju sve Bošnjake, to je činjenica!
Naravno, imam na desetine srpskih prijatelja koji o ovim Srbima na forumu i njihovim istomišljenicima misle kao i ja!
Znači, generaliziranje to ne prolazi kod mene!
POZDRAV i drago mi je( ako si eventualno Srbin da se makar sa tobom može normalno diskutirati)

Bošnjak:
Ha - Nocri, naravno da nemogu sve Srbe generalizirati, a ovi četnici na ovome forumu generaliziraju sve Bošnjake, to je činjenica!
Naravno, imam na desetine srpskih prijatelja koji o ovim Srbima na forumu i njihovim istomišljenicima misle kao i ja!
Znači, generaliziranje to ne prolazi kod mene!
POZDRAV i drago mi je( ako si eventualno Srbin da se makar sa tobom može normalno diskutirati)
Pa znam da ima ovde ljudi koji generalizuju, ali to ne znaci da se treba spustati na njihov nivo ;)

Ha-Nocri:
Pa znam da ima ovde ljudi koji generalizuju, ali to ne znaci da se treba spustati na njihov nivo ;)
Spustiti se na njihov nivo je prosto NEMOGUĆE, pogotovo kada pišu viceve kako Bošnjaci ljetuju u Potočarima! Da su životinje ubijene takav vic ne bi bio smiješan, a kamoli ljudi!
Zato kada se spomene Jasenovac, svi se dižu "na noge" bez obzira što Bošnjaci i Jasenovac imaju zajedničko koliko i nebo i zemlja!

Bošnjak:
Spustiti se na njihov nivo je prosto NEMOGUĆE, pogotovo kada pišu viceve kako Bošnjaci ljetuju u Potočarima! Da su životinje ubijene takav vic ne bi bio smiješan, a kamoli ljudi!
Zato kada se spomene Jasenovac, svi se dižu "na noge" bez obzira što Bošnjaci i Jasenovac imaju zajedničko koliko i nebo i zemlja!
Jeste, sve je tacno i ja to razumem. Ali ima izreke da se ne treba spustati na njihov nivo jer ces biti isti ko oni. Oni su fasisti i takvi viceci se normalnom coveku moraju gaditi.

Back