Ubistvo laptopa s predumišljajem

Primer njihovog mentaliteta.
Ne vidim nista strasno u postupku, samo zato sto je tata izbusio pistoljem laptop. Isto bi bilo i da ga je tresnuo o beton!
Izraz sopstvene nemoci ili nemanje sluha za tinejdzerski bunt, svejedno, neprijatan osecaj. Kad se roditelj odluci za drastican rez, sigurno je dete potrosilo sve bonuse, ne obaziruci se na mnoge opomene.

Primer njihovog mentaliteta.
Ne vidim nista strasno u postupku, samo zato sto je tata izbusio pistoljem laptop. Isto bi bilo i da ga je tresnuo o beton!
Izraz sopstvene nemoci ili nemanje sluha za tinejdzerski bunt, svejedno, neprijatan osecaj. Kad se roditelj odluci za drastican rez, sigurno je dete potrosilo sve bonuse, ne obaziruci se na mnoge opomene.

..nije stvar u tome sto je on izbusio laptop, vec ceo snimak, komentari...nekako mi se cini kao neki despot, koji sve kontrolise..i ovde sam ipak spremna
pre da verujem toj devojcici od 16 godina, nego ovom frustriranom klimaktericnom ocu...sta cu ne podnosim takve tipove i bilo kakvu agresiju na dete, a
meni ovde sve puca od agresije...

Zapad je od nas razvijeniji i uspesniji zato sto vise rade,i zato sto svoju decu teraju da rade.Ovaj covek je potpuno u pravu,ali to u Srbiji ne moze da naidje na razumevanje,mi sve radimo naopako pa onda ne znamo zasto lose zivimo.Lose zivimo zato sto ne valjamo i sve radimo naopako.Ako hocemo da zivimo kao razvijeni svet,tim standardom,onda moramo i da se ponasamo kao oni.I to je sva mudrost.Ne moze qratz u doope i dusa u raj.

niko ne osporava aktivno ukljucivanje dece u obaveze..
ovde pricamo o ocu koji svoju nesposobnost da se izbori sa decijim pubertetom resava pistoljem..
bahati deformisani amerikanci!
mogao je kao informaticar da ocisti laptop od svih podataka i da ga pokloni u dobrotvorne svrhe..
ovako je svom detetu dao lekciju kako da sutradan resava probleme u zivotu..
posle se cudimo sto americki tinejdzeri svoje frustracije resavaju tako sto haubicom upadnu i pobiju pola svojih drugova u skolama..
devijantni nakazni geni ne mogu nista dobro da daju!

niko ne osporava aktivno ukljucivanje dece u obaveze..
ovde pricamo o ocu koji svoju nesposobnost da se izbori sa decijim pubertetom resava pistoljem..
bahati deformisani amerikanci!
mogao je kao informaticar da ocisti laptop od svih podataka i da ga pokloni u dobrotvorne svrhe..
ovako je svom detetu dao lekciju kako da sutradan resava probleme u zivotu..
posle se cudimo sto americki tinejdzeri svoje frustracije resavaju tako sto haubicom upadnu i pobiju pola svojih drugova u skolama..
devijantni nakazni geni ne mogu nista dobro da daju!

Ma kako da ne.Gledano po glavi stanovnika vise nasilja ima u Srbiji nego u USA.
U Srbiji maloletna deca izlaze u grad,svakoga dana,u 23h.To je bolesno,ali roditeljska bolest,tako se deca vaspitavaju? U normalnom svetu,bilo gde,bi ih pohapsili i oduzeli takvim roditeljima.
A o radnim navikama da ne pricam,99% srednjoskolaca radi,a svaki student ima kredit ili neku svoju ustedjevinu,ili pozajmi pare i od roditelja pa studira.Pa da vidis kakva je efikasnost kad sam placas studije.Mi ne znamo da vaspitavamo decu,ali to budali ne moze da se obijasni,a ja nemam vremena niti zivaca da naglabam satma gde se gresi i kako bi trebalo.I cemu kad smo mi srbi najpametniji na svetu,sve znamo bolje od drugih.Jedini je problem sto smo upripastili drzavu,opljackali je i zaduzili da to niko nece moci da razduzi,i sto zivimo kao slepci,a ko god moze bezi na taj "dekadentni"zapad.I ucimo decu da se skoluju kako ne bi radili.To bre ne mozes da prevedes ni na jedan normalni jezik,a kako da nekom obijasnis. z:((

Ma kako da ne.Gledano po glavi stanovnika vise nasilja ima u Srbiji nego u USA.
U Srbiji maloletna deca izlaze u grad,svakoga dana,u 23h.To je bolesno,ali roditeljska bolest,tako se deca vaspitavaju? U normalnom svetu,bilo gde,bi ih pohapsili i oduzeli takvim roditeljima.
A o radnim navikama da ne pricam,99% srednjoskolaca radi,a svaki student ima kredit ili neku svoju ustedjevinu,ili pozajmi pare i od roditelja pa studira.Pa da vidis kakva je efikasnost kad sam placas studije.Mi ne znamo da vaspitavamo decu,ali to budali ne moze da se obijasni,a ja nemam vremena niti zivaca da naglabam satma gde se gresi i kako bi trebalo.I cemu kad smo mi srbi najpametniji na svetu,sve znamo bolje od drugih.Jedini je problem sto smo upripastili drzavu,opljackali je i zaduzili da to niko nece moci da razduzi,i sto zivimo kao slepci,a ko god moze bezi na taj "dekadentni"zapad.I ucimo decu da se skoluju kako ne bi radili.To bre ne mozes da prevedes ni na jedan normalni jezik,a kako da nekom obijasnis. z:((

pa ne znam sta da ti kazem..
ako ti nisi svoje dete uspeo da vaspitas kako treba, ja jesam..
i moji poznanici i prijatelji isto jesu..
i nasa deca su prosla kroz pubertet i sa njim se svako od nas kao roditelj borio i svoju decu smo kaznjavali primerenim merama, a ne vadjenjem pistolja i pucanjem..
ja se nisam druzila sa zemunskim klanom i nemam revolver u torbici..nemaju ga ni oni koji su u mom okruzenju..
ti kao dobar primer uzimas i hvalis oca koji puca u cerkin laptop, a onda ce taj snimak da objavi na njenom profilu kako bi ostali roditelji imali pedagoski primer :roll:
i posle kao u srbiji ima najvise oruzja..

ko ona neka angelina sto se vuce po novinama ovih dana :roll:

..nisam to videla, ali znam da ovo sto je ovaj uradio nije dobro ni za koga,
takvo ponasanje je bolesno...covek je ludak, i takav ni ne treba da ima decu,
gde su tu njihovi zastitnici dece, pa da mu lepo oduzmu pravo na roditeljstvo,
neka se cese sam tako lud....
...meni je to vise nego strasno, takvo ponasanje na decu ostavlja trajne posledice:(

Ko nije proveo malo vise vremena u USA,tesko ce da shvati kako covek mase revolverom.NY ne smatram Amerikom,zato sto to i nije,to je najsvetskiji grad na svetu,tamo niko nije stranac...to nije USA.
Treba malo ici u "provinciju",ali ziveti u nekoj porodici,ne u hotelu,druziti se sa obicnim ljudima koji pistolj kupe ko mi kad kupimo novine.I ako zatekne lopova na svom imanju ubije ga ko zeca,a ne odgovara nista.To znaju i lopovi pa se tesko odlucuju na provalne kradje,kod nas ima da ti provali u stan i jos da mu se izvines,ako ga slucajno povredis ode u zatvor,ti a ne provalnik.
Odgledao sam ovaj snimak i slatko se smejao,znam licno takve tipove,to su jako dobri ljudi,i dobri roditelji,on je sve lepo rekao svojoj cerci,ne vidim jedno losu rec.I isto je i MAJKA rekla,da otac u njeno ime opali jos jedan metak u laptop,a razvedeni su cim pominje i macehu.Covek je sasvim obican i normalan pa zato mozda smeta nasim dobrim mamama koje su jelte idealne.A ovaj je prost i siledzija.
Americki nacin zivota je potpuno razl;icit od evropskog,a sa Srbijom nema nikakvih dodirnih tacaka.Dva sveta.

Pa zato je debilcina,kod nas ima da kazes ono sto se narodu svidja,sto zeli da cuje,istinu nikako, ima da te lincuju.:D

Ko nije bio u Americi, ali ne turisticki ne moze da ih shvati. Covek pokazuje ocigledno razocaranje u svoju cerku, koja nije bezveze napisala na fejsu da je maltretiraju, jer je sigurno ocekivala neku reakciju, nekih sluzbi. Njegov govor tela u svakom trenutku je pokazivao da govori istinu, glas, pogled, bukvalno sve.

Normalno je da radis sa sesnaest godina, kod nas je sve drugacije i zato ne mogu da shvate njegov revolt.

Back