Ubistva novinara u Putinovoj Rusiji

Daj majke ti adresu i napisi kad si kod kuce. Ja cu sigurno doci.

googlaj , magarche, trazi...........:mrgreen:

ima i adresa vise puta postavljena , ima i kada je jedan forumas izneo javno i moje ime i prezime.........pa nisam ja , majmune, kao ti, i slicni tebi, da zivim kao mish u ilegali na forumu........cujes......kushi.........:hahaha::hahaha::hahaha:

postavi kushi ti svoje podatke, jer to nikada nisi uradio, pa cu da ti posaljem cestitiku za novu godinu, ili da ti kupim nove farmerke.......:hahaha::hahaha:

najjaci ste mi vi, magarci, sto se krijete iza nicka ko bubasvabe ispod kamena, a kurchite se trazeci neciju adresu.........moja ima , a gde je tvoja???

19. septembar 2008. | 01:28 | Izvor: Beta
Ženeva -- Ubistvo novinara je zločin protiv čovečnosti, smatra predsednik Saveta UN za ljudska prava Martin Ihegijan Uhomobi.

"Sama činjenica da su novinari mete predstavlja zločin protiv čovečnosti i to je strašno i neprihvatljivo", ocenio je Uhomobi, ambasador Nigerije pri UN u Ženevi.

Poslednja izmena:
da li neko zna koliko novinara je ubijeno u rusiji otkako je putin dosao na vlast?

da li neko zna koliko novinara je ubijeno u americi otkako je bus dosao na vlast?

pa u americi izracunaj broj ljudi(novinara) koji su umrli od srcanog udara,kapi i dobices broj koliko ih je rtamo vlast ubila..............a za rusiju me boli pajko jer znam da su u svemu najbolji.

19. septembar 2008. | 01:28 | Izvor: Beta
Ženeva -- Ubistvo novinara je zločin protiv čovečnosti, smatra predsednik Saveta UN za ljudska prava Martin Ihegijan Uhomobi.

"Sama činjenica da su novinari mete predstavlja zločin protiv čovečnosti i to je strašno i neprihvatljivo", ocenio je Uhomobi, ambasador Nigerije pri UN u Ženevi.

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

UBISTVO NOVINARA JE UBISTVO JOS JEDNOG SMETALA NA SVETU :hahaha:

PITAM SE KAKVI SE TO LJUDI OPREDELJUJU ZA TAKAV POSAO.......

NAJNEBITNIJI LJUDI I NAJNEBITNIJI ZANAT.........

TJ.SAMO PRENOSE INFORMACIJE,DA NIJE NJIH UVEK BI TO NEKO DRUGI RADIO I TO JE JEDINI POSAO KOJI MOGU AMA BAS SVI DA RADE BEZ IKAKVOG ZNANJA..

Back