Ubio suprugu, sina i šuraka pa izvršio samoubistvo

ScipioAfricanus

Stara legenda
Poruka
93.720
Pobio familiju zbog imanja i poručio: "Samo mi ***** umače"

- Njegova žena i on su se sudili, htjela je da prevede kuću na sebe i sina. On je bio dobar čovjek, oni nisu - rekao je Rade

http://faktor.ba/vijest/pobio-familiju-zbog-imanja-i-porucio-samo-mi-*****-umace-245678#1

zbog mede

Ma znam ja ovo sto posto....
Nije zbog medje...
Nego je on navikao da se slusa sto posto pa kad su poceli da ga ruse, a on mora da pokaze da je gazda , pa skuplja dok ne pukne...
A kad pukne onda do izrazaja dodje to sto je ceo zivot sebi vikao u bradu da je castan, a cisto sumnjam da je bio, samo je bio DZEK prema drugima i komsijama...
Da se pokaze amerikancem pred svakim i da nikom ne ostane duzan ili da ispadne cicija...

Ali to sasvim sigurno ima porodicne tradicije...znaci ako se pogleda njegovo stablo naci ce se neko 2 kolena unazad ko je bio namcor, svadjalica ili jos gore, tabadzija, alkos ili nasilnik...

Iskreno mislim da je resenje da se takva osoba izudara onako posteno , na nedelju dana u krevetu, negde u svojim 40tim....pre tog godista bi bio osvetoljubiv, a tada vec shvata da je prdekana...
Jedno izudaranje i od namcora i takve osobe koja je poluluda stvoris normalnu osobu normalno besnu normalno mirnu....

- - - - - - - - - -

Ovoga u SFRJ Patkovo vreme nije bilo, kazi im Patak.

Nije da je broj slucajeva 0, bilo je i ovoga, ali mnogo redje....Ali ne zaslugom sistema....dobro zaslugom sistema je bilo zato sto su svi bili srecniji ,pa onda jednog nesrecnog uhvate u masinu i pitaju ga, dobro bre covece jesi li normalan, ljudi zive sretno a ti tu sviras kujcu...
Pa ako nastavi onda postane uocljiv i onda je vec izolovan...

Problem kapitalizma je sto ovo ne izoluje vec nagradjuje....takve ljude....to su ambiciozni , duvadzije a to kapitalizam pospesuje...

Back