Ubio se zbog kladioničarskih dugova

Може на рецку, а може и телефоном. Постоје људи који су у добрим односима са радницима кладионица.. што се тиче теме све је то зло.

haha, mnogo ti gledaš američke filmove...a taj radnik će manjak u kasi da pokrije svojim parama? :lol:

ko što reče čovek, može da se zaradi, ako se ne igra svaki dan, i igra se na manje kvote sa više novca....i tu treba sreće i umeća naravno, ali za šta u životu pa ne treba

podrzavas kladjenje, podrzavas premlacivanje putnika bez karte - ti represijo nisi cak ni pristojno drustvo

jadan covek, ne klade se oni koji imaju nego oni koji nemaju

Ako ti se ne svidjam...jednostavno me ignoriši...umesto što na tako nevešt način pokušavaš da me diskvalifikuješ.
Ti se curo jednostavno petljaš u stvari o kojima pojma nemaš...pa zato pišeš gluposti.
Sad očekujem da napišeš kako se tvoj tata kladio u San Marinu...pa si od njega pokupila znanje...kao što si se i na onoj temi u više navrata pozivala na svog taticu.

Kocka uopšte nije privilegija onih "koji nemaju"...već baš suprotno.
Na kocki ne može izgubiti onaj koji nema...već onaj koji nešto ima.
A najgore prolaze oni koji imaju nešto malo...pa sve to bace na kocku.

Ja uopšte ne podržavam kladionicu.
Lepo sam napisao da kladjenje može biti jako opasno za one koji sanjaju bogatstvo preko noći.
I lepo sam napisao za one koji baš vole da se klade...da trebaju biti sistematični, realni i da ne vijaju veliki novac po svaku cenu.

A zlatno pravilo je...nikad ne igraj sa svim novcem što imaš

Kockanje je veliki problem Ljudi su spremni na sve kako bi vratili kockarske dugove jer pritisak je neizdrziv. Kao sto je napisao Dejan u svojoj knjizi ``Kockanje je kao zivo blato, sto se vise pomeras sve brze i dublje tones i zato ne trazi srecu u ma kom dobitku jer sreca se ne moze dobiti, moze se samo izgubiti``.

Ispovest koju treba pogledati.

Back