ubio sam lika malo pre

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Него, експедитивна оа наша полиција бокте... За сат времена и дошли, и обавили увиђај, и узели изјаву од тебе, (нису те чак ни у полицију повели да те не деранжирају, фин неки свет) , и однели леш... Да нису и тепихе опрали да ти не остане

I to shto kazesh .. pre nekoliko meseci ubio se jedan deda iz komsiluka tako sto je skocio sa 10-og sprata i pola dana je lezao na ulici ispod prozora i niko ga nije pomerio, nego su fotografisali telo, obelezavali, premeravali, pa onda naprave pauzu, pa ponovo i ponovo. A chovek se samoubio .. koliko li tek traje kad je u pitanju ubistvo ..

kad se skinuo gazda kluba a ono crvene cipkane tange

hehe, i ja sam se srela jednom sa likom koji je imao crvene gace .. i to onako jarko crvene .. uzas uzasni. Srecom pa ih se brzo oslobodio.

Ništa ne brini Aco....prijavili smo te za one vežbe od kojih rastu sise i penis...
Biće ti toooliko lepo u zatvoru da nećeš hteti da izađeš....
A ako ne dobiješ ćorku...čika Doca će da ti sredi Lazu....
Piši nam...gde si se smestio.....Pa da te posetimo....

Vazno je uzbudjenje...pa kako god...da je imao rolere mozda bi i uspeo da pobegne....ubio ga sisom....jednom dana ce neki bolesnik zaista uraditi neku debilstinu i objaviti svima, a mi cemo se smejati....ahahaha....da ne bi ispali naivni... kakva bolesna masta...tuzno....ma ja bi to preko kolena pa udri al' bojim se dopalo bi mu se...

I to shto kazesh .. pre nekoliko meseci ubio se jedan deda iz komsiluka tako sto je skocio sa 10-og sprata i pola dana je lezao na ulici ispod prozora i niko ga nije pomerio, nego su fotografisali telo, obelezavali, premeravali, pa onda naprave pauzu, pa ponovo i ponovo. A chovek se samoubio .. koliko li tek traje kad je u pitanju ubistvo ..

hehe, i ja sam se srela jednom sa likom koji je imao crvene gace .. i to onako jarko crvene .. uzas uzasni. Srecom pa ih se brzo oslobodio.

Jesi ovo napisala zajedno-jedna rec ili je greska?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back