Убио радника пумпе због 200 динара

msm da mi jasno pise koliko godina imam na profilu :think:

ti sto spavas na forumima i onlajn vestima bi trebao da znas da se u hronici 80% slicnih stvari desava u pijanom stanju.
a to sto si ti mala sisica koja dosadjuje ljudima dok si pijan je tvoja stvar.

msm nisam znao da smo tebe uzeli za MERILO PONASANJA u pijanom stanju.

mada uzimajuci u obzir koja si zuta botina garant ti je vucic licno kriv za ovo :lol:

Derane jadan si i bedan... a verovatno i smrdis na provinciju...

Tesko da spavam a jos manje obracam paznju na kretene i pickice koje ubijaju ljude zbog jebenih 200din....
Al vrlo dobro znam da pijana osoba sigurno nece voziti kuci, uzeti pistolji i onda se obracunati sa momkom tako sto ce ga overiti...A onda neki pacer to pripisati pijanom stanju. Da je tako svaki vikend bi bilo barem 100 mrtvih iz istog ili slicnog razloga.

Pa trebao bi to da znas, isto tako ( posto navodno imas 27 godina ) gde i kada pocinje veliko slovo i recenici, da se imena i prezimena psu velikim slovom...

A ne, FishLips mi nije krv, mada ipak imam potrebu da ga krivim, kako je mogao prosle godine da kao j****i Superman spasava zavejane a ovog momka nije uspeo... Kakav je to bedni premijer....
Mada mora da si ti bivsi Bedzevac po sluzbenoj duznosti i da imas sliku naseg bednog premijera tik iznad kreveta? Priznaj, pola ti se prasta....

Derane jadan si i bedan... a verovatno i smrdis na provinciju...

Tesko da spavam a jos manje obracam paznju na kretene i pickice koje ubijaju ljude zbog jebenih 200din....
Al vrlo dobro znam da pijana osoba sigurno nece voziti kuci, uzeti pistolji i onda se obracunati sa momkom tako sto ce ga overiti...A onda neki pacer to pripisati pijanom stanju. Da je tako svaki vikend bi bilo barem 100 mrtvih iz istog ili slicnog razloga.

Pa trebao bi to da znas, isto tako ( posto navodno imas 27 godina ) gde i kada pocinje veliko slovo i recenici, da se imena i prezimena psu velikim slovom...

A ne, FishLips mi nije krv, mada ipak imam potrebu da ga krivim, kako je mogao prosle godine da kao j****i Superman spasava zavejane a ovog momka nije uspeo... Kakav je to bedni premijer....
Mada mora da si ti bivsi Bedzevac po sluzbenoj duznosti i da imas sliku naseg bednog premijera tik iznad kreveta? Priznaj, pola ti se prasta....

klasican odgovor jednog sonje koji nije sluzio ni vojsku a ovde je kao neki ratnik :lol:
mada ne vidim sta sad ima veze ovo ubistvo sa supermenom iz feketica

i mozda nema 100 mrtvih nedeljno ali ima 5-10 bas zbog pijanosti.
i stvarno nz gde ti zivis (garant kod svoje mame)

Back