Ubio psa

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
5.238

Traže muškarca koji je premlatio ženu i ubio psa. On i sinovi dobro poznati policiji​

Index Vijesti
Zadnja nadopuna: 09:49, 01. veljače 2024.
Traže muškarca koji je premlatio ženu i ubio psa. On i sinovi dobro poznati policiji

FOTO: PU SPLITSKO-DALMATINSKA
POLICIJA od sinoć traga za 59-godišnjim Davorom Firićem iz Klisa, koji je, sumnja se, pretukao ženu i ubio psa. Podsjetimo, policija je u utorak u 23:50 zaprimila dojavu o nasilju u obitelji. Policajci su odmah izišli na mjesto događaja te ispred obiteljske kuće zatekli žensku osobu s vidljivim ozljedama. Potom su ušli u kuću, u pokušaju da pronađu nasilnika. Njega nije bilo, no u kući su uočili mrtvog psa.
Policajcima je odmah postalo jasno da je Firić pobjegao pa je pokrenuta potraga za njim.

Prije 7 godina izudarao suprugu, a potom se zabarikadirao i prijetio da će ubiti maloljetnu kćer i sebe​

Kako piše Dalmatinski portal, Firiću ovo nije prvi incident ovakvog tipa. Prije sedam godina na igralištu je izudarao suprugu, a potom se s maloljetnom kćeri zatvorio u kuću i prijetio da će ubiti sebe i nju. Imao je uza sebe i automatsku pušku.
Tada su podignute i interventna i specijalna policija, a pregovori s Firićem potrajali su pet sati.

Bio u provodu, posvađao se partnericom na povratku kući​

Kako doznaje isti portal, jučer je 59-godišnji Davor Firić u nekoliko navrata najavljivao svoju predaju, no to se ipak nije dogodilo, pa su u policiji zaključili da ih zavlači i sebi kupuje vrijeme.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Sinoć je raspisana tjeralica i objavljena njegova fotografija, a s obzirom na nasilnu prošlost bjegunca, za njim tragaju sve raspoložive snage.
Firić je, kako neslužbeno doznaje Dalmatinski portal, sinoć bio u provodu u Dugopolju i posvađao se s partnericom po povratku kući. Ženi je slomio nos i nanio teške ozljede oka, a slomljen joj je i skočni zglob.

Jedan sin ubio čovjeka, drugi sudjelovao u velikoj tučnjavi navijača Partizana pa godinu kasnije poginuo pretrčavajući autocestu​

I sinovi Davora Firića jako su dobro poznati policiji i sudovima. Sandro Firić nedavno je osuđen na 12 godina zatvora zbog ubojstva Branka Mijatovića. Prema optužnici, Firić mlađi ga je 2021. upucao u automobilu nakon prepirke oko navodnog novčanog duga. Potom je Mijatovića prostrijeljene glave izbacio iz automobila i ostavio da leži na staroj kliškoj cesti.
Drugi sin, Ante Firić, bio je član "splitske ekspedicije" tijekom nereda na Partizanovom stadionu u Beogradu, gdje je ekipa iz Hrvatske sudjelovala u velikoj tučnjavi između frakcija Partizanovih navijača Grobara na samom stadionu. Poginuo je prije pet godina pretrčavajući autocestu.
https://www.index.hr/mobile/vijesti...4614.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_m
 
Ali dosta o ljudima, amo o psima. Kako ga je ubio? Kako će paši štititi vlasnike ako ne mogu ni sami sebe? Ovakav psiho je sigurno ima neku veću i opasniju pasminu. Jedino opravdano je ako ga je ubio iz pištolja.
 

Back
Top