Ubio ljubavnicu pa sebe nasred ulice

Јесте, да, из КП дома вратићу се ја, али како да се браниш од наоружане будале па све и да ниси педесет кила лакша од њега

Можда је требала да изабере неког мање страственог јебача, ал' сад је касно.

Јесте, да, из КП дома вратићу се ја, али како да се браниш од наоружане будале па све и да ниси педесет кила лакша од њега

Можда је требала да изабере неког мање страственог јебача, ал' сад је касно.

To je pitanje za Nancy, ona smatra da je ovaj ishod bolji i pravedniji. ;)

30 od 3-4 miliona žena je statistička greška

i da dodam, više ljudi dobije na Lotou godišnje, nego što žena bude ubijeno :confused:

- - - - - - - - - -

Posesivnost, ljubomora, narcisoidnost, to su je glavne karakteristike. Dakle, niži stepen civilizovanosti. I strast kao destrukcija.
Postavlja se logično pitanje šta uraditi sa takvim materijalom?

dok toga po Amerikama i u Evropi nema, sačuvaj bože...:lol:

A kako je kod drugih naroda ? Negde sam pročitala zapanjujući podatak (ako je tačan) da je kod nas procenat takvih ubistava na nivou jedne Švedske

Не памтим да сам читао за нека убиства из страсти, не верујем да је нешто распрострањено

Мада није ни код нас, оне црногорске форе 'бићеш моја ил ничија' и слично су само празна прича :D

Не памтим да сам читао за нека убиства из страсти, не верујем да је нешто распрострањено

Мада није ни код нас, оне црногорске форе 'бићеш моја ил ничија' и слично су само празна прича :D

Pretpostavljam da mi i ostali južnjaci -Italijani, Grci..imamo malo žešći temperament. I nas ubrajam u južnjake.Dovoljno je samo da vidiš narodna kola iz Srbije gde sve pršti i npr. iz Zagorja gde je kao u filmu "I konje ubijaju zar ne ? " :lol: pa da ti je jasna razlika. Ipak ne bih nikada uradila ono što kažem ili pomislim, a to je - Ubiću te idiote!

Mislim da nisam jedina .

A kako je kod drugih naroda ? Negde sam pročitala zapanjujući podatak (ako je tačan) da je kod nas procenat takvih ubistava na nivou jedne Švedske

Stopa nasilja nad ženama u zemljama koje pokriva OEBS se kreće od 30 - 60%, dok u Boliviji ide na fantastičnih 80%. UNDOC je ove godine izašao sa podatkom da u Evropi svakodnevno strada 18 žena i procenjuje da godišnje biva ubijeno preko 80 000. Nisam gledala uporedne izveštaje.
Opšti trend je porast nasilja u porodici pa i femicida.

Ја колико се сећам, жртве свог насиља а посебно убистава су огромном већином мушкарци, и то млађи мушкарци

Још кад урачунаш то да се мушкарци знатно мање жале полицији, мање јављају лекару и сл, а посебно у ситуацијама као што је насиље у породици, схватиш да су главне жртве увек мушкарци. И уместо да се сажалиш, ти смислиш посебно име - фемицид - за злочине почињене над далеко, далеко мање угроженим делом становништва!

random-man.jpg

Back