Ubio je u vozu iz čista mira

Imaju oružje, al ga drže kod kuće
Из искуства:
- када имаш оружје код куће, евентуално можеш да се заштитиш од неке провале у стан уколико си у њему и слично. Никада ми се није десило, а ни мојим комшијама, Богу хвала!
- када носиш оружје, можеш да се одбраниш на улици. Без униформе, десило ми се једном и то само претњом потезањем, без потезања. Било је довољно.
N.B. Већ деценију више уопште не поседујем оружје.

Poslednja izmena:
Мали седамшездесет и пет сам вратио без накнаде, а трофејни очев "Star", дуга деветка са дрвеним рукохватом сам за ситне паре продао колекционару, да га не би делили кумовима и швалеркама.

Статистика јасно даје слику шта се дешава. Треба анализирати зашто и радити на томе..а не порицати

180522094603-t1-us-intl-shooting-list.jpg
Znaci nastavnici i profesori u USA treba da budu naoruzani da bi branili zivote djaka pa i svoje.

Znaci nastavnici i profesori u USA treba da budu naoruzani da bi branili zivote djaka pa i svoje.
Није свакоме дато да носи и употребљава оружје! Неки просветни радници би одбранили и ученике и себе, а неки би се упуцали у ногу или направили сличну штету. То треба да буде посао професионалног обезбеђења и оних од особља који су прошли озбиљну обуку. Не може се против терориста са знањем преко гледања филмова. Занат као и сваки други.

Није свакоме дато да носи и употребљава оружје! Неки просветни радници би одбранили и ученике и себе, а неки би се упуцали у ногу или направили сличну штету. То треба да буде посао професионалног обезбеђења и оних од особља који су прошли озбиљну обуку. Не може се против терориста са знањем преко гледања филмова. Занат као и сваки други.
Naravno ali mora da postoji obuka prvo pa onda oruzje.

Da je nastavnica imala utoku ne bi Kostica onako divljao po skoli niti bi bilo toliko zrtava, a i pitanje je da li je tu samo on ucestvovao.
Коста је био преобучен чак и за професионалце! Са њим цивили нису имали никакве шансе. Срећом, он спада у промил таквих терориста.

Back