Ubio čoveka zbog poruke na zidu Fejsbuka svoje žene

bas tako, zato ga i nemam

Prvo ona je kriva sto je uopste takvu poruku ostavila javno. Udata, plus taj je ljubomoran a ona pita koji ce fin muskarac da me vodi tu i tu...misim?! Ona je tipicna ljadro.

Drugo i on je kompletna budala.

Jedino mi je zao te druge dvojice, oni su samo odigrali drugarski.

pa to. ostavila poruku i ima da izvuce doope, umesto da i ona odgovara.

a sta da rade neozbiljni s 4uma?

Pa nista....ovdje su ljudi pretezno anonimni...neki su dosli da se malo shegace, neki da razmjenjuju neka misljenja (da li iz razloga sto nemaju s kim u RL-u ili iz nekog drugoga)...i ovo nije nacin zivota kao fejs...ne moze se to ni porediti
Eto recimo ja sam prvi dosao ovdje iz neke dosadice i da se malo isprdam...zato sam i stalno na LjiS-u, opusteni ljudi...a ozbiljnih stvari mi ne fali u RL-u, uostalom o ozbiljnim stvarima kada pricam zelim da me doticna osoba slusa, a ja imam takve drugare... tako da sam ovdje dosao da budem neozbiljan...:)

Upravo.
Kakva smejurija, kriviti Facebook.
No ljudima je oduvek bilo samo da što više odgovornosti skinu sa sebe.
Nije FB čudo..ljudi su čudo.

Facebook je sredstvo, oruđe u rukama čoveka. Na tebi je kako ćeš ga koristiti kao i sve ostalo.

Ni nož sam po sebi nije ni dobar ni loš, on prosto jeste. E sad da li ćeš ga ti upotrebiti da napraviš umetničko delo od drveta ili ćeš nekom da prosuješ creva njime, na tebi je.

Smatram da je za ovo kriv Ču Ju Huang , Čuang Ši Čang i žena zbog koje se digla cela graja.Jednom rečju,svi su krivi.Najveću krivicu svaljujem na Ču Ju Huanga.Nenormalno je to što je uradio.Jadni Čang nije zaslužio da umre.On se verovatno šalio sa ženom ubice.Sigruno nije mislio da stvarno ode u Mekdonalds sa njom.ubica je sigurno imao jak izliv ljubomore.Sigurno je sa svojom ženom i pre imao slične slučajeve,ili su se svađali.No,šta god da je žrtva uradila,smatram da joj nije dolkovlalo da ovako završi svoj život.No,možda Kinezi imaju ovakav mentalitet.Takva razmišljanja.Drugačije poglede na svet.

Back