ubio čoveka mačetom, dobio 5 godina zatvora

L DJ S P N P Z

Domaćin
Banovan
Poruka
4.228
http://www.blic.rs/vesti/hronika/od...ica-iz-batajnice-osuden-na-pet-godina/4kxjjev

ODSEKAO ŽRTVI NOS, PA GA DOKRAJČIO MAČETOM Ubica iz Batajnice osuđen na pet godina zatvora
D.K. | 14. 02. 2017 - 10:42h izmena vesti 11:17h
| Komentara: 10

Viši sud u Beogradu osudio je danas na pet godina zatvora Petra Živkovića jer je 16. februara 2015. godine u Batajnici naneo satarom teške telesne povrede Stevanu Katiloviću (35) zbog kojih je on preminuo.
Živković je prvo bio optužen za teško ubistvo ali je delo prekvalifikovano pa je osudjen za teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

Bezumno ubistvo Stevana Katilovića u Batajnici koje se dogovilo 16. februara 2015. godine šokiralo je javnost Srbije.

Katilović je bio sa suprugom u automobilu "dačija sandero" i kada se isparkiravao, preprečio mu se Knežević. Posle kraće prepirke Katilović je izašao iz automobila, a ubica je potegao mačetu i odsekao mu nos, a zatim ga ubo u preponu i presekao arteriju, zbog čega je ubrzo preminuo.

Kada je Stevan pao na zemlju, napadač je otrčao u nepoznatom pravcu, a njegova supruga Nena je pokušala da spase onesvešćenog supruga.

PRED OČIMA JOJ UBIO MUŽA Život mu je ugasio za dve sekunde

- Pokušala je da mu izvadi jezik i dozivala ga je, ali njemu već tada nije bilo spasa - kažu kolege.

Katilovićevi komšije i prijatelji bili su u potpunom su šoku i tvrdili suda je on bio divan, pošten i vredan mladić.

Dan posle ubistva Stevana Katilovića, 17. februara 2015. godine, policija je na snimcima sigurnosnih kamera u ulici identifikovala Aleksandra Kneževića.

Knežević je sutradan pozvan na informativni razgovor u policiju, gde ga supruga žrtve prepoznaje kao eventualnog napadača.

Glavni dokaz koji je Kneževića prvo osumnjičio da je ubio komšiju Katilovića jeste njegova DNK, koji je pronađen na odeći žrtve.

živela Srbija

Пре који дан читао, у Канади су пустили на слободу монструма који је из чиста мира избо ножем момка који је до њега сео у метроу. Кад га је полиција коначно опколила, он не само да је наставио да боде мртвака већ је почео да му сече делове тела и баца их по возу који је претходно заустављен и из ког су сви главом без обзира побегли.
Кад је савладан и ухапшен, у џепу панталона нашли су једно уво жртве. Очи никад нису нашли и сумња се да их је ископао и појео за време иживљавања над лешом. Тај тип је сад слободан човек... : )

A meni policijska stoka rekla da ću ići u zatvor na 3 godine zato što sam tetoviranom policijskom krmku rekao da je tetovirani krmak, podsetio ga na to da policajac ne sme imati tetovaže na vidljivom delu tela i što sam im rekao da žuborim na blokčiće Srpske radikalne stranke, u koje su upisivali generalije, i što sam im rekao da ne smeju biti stranački obeleženi, odnosno da su državna policija, a ne policija neke stranke, a oni to okarakterisali kao "napad na službeno lice". Prdnem im u lice. Ja sam službena gyzica pa nikome ne pretim.

Poslednja izmena:
Сад сам прочитао у коментарима од Блица да је убица блиски рођак од власника "Кнез Петрола" из Батајнице, сад је све уреду, све ми је јасно. Живела Србија!

Vlasnik "Knez Petrola" je Cume. Taj Knezevic koji se samo vodi kao vlasnik je neki njegov sestric cobanin.

Пре који дан читао, у Канади су пустили на слободу монструма који је из чиста мира избо ножем момка који је до њега сео у метроу. Кад га је полиција коначно опколила, он не само да је наставио да боде мртвака већ је почео да му сече делове тела и баца их по возу који је претходно заустављен и из ког су сви главом без обзира побегли.
Кад је савладан и ухапшен, у џепу панталона нашли су једно уво жртве. Очи никад нису нашли и сумња се да их је ископао и појео за време иживљавања над лешом. Тај тип је сад слободан човек... : )

Kanada je drzava kolevka modernog kapitalizma to jest zemlja iz kojeg potice vecina zla ovog sveta. Recimo prvi su u svetu koji su uveli GMO hranu i danas ovu "normalnu" organsku hran skoro da ne mozes naci. Vodu piju samo kupovnu iz marketa, zdravstveni sistem im je imbecilno katastrofalan, narkomanija na sve strane, materijalizam i novac su jedna jedina stvar o kojoj brinu itd. Tako da je prica o Kanadi kao nekakvoj zemlji iz snova jedan uzasno glupavi mit. Zato me i ne cudi da se ovakav dogadjaj zbio kod njih.

Više dobije neko ko se usudi da odbrani svoju porodicu i sebe od lopova i kriminalaca nego ovako neki ubica...
Ovu "državu" treba uništiti a zemlju posuti solju da se više ništa ovakvo bahato,nerazumno i neljudski ne rodi iz pepela...
Te "sudije" će i dalje da dele "pravdu" *ebo im pas mater.

Ministar pravde je morao da "leti" istog momenta kada je ova presuda donesena voljno ili ne voljno. Ovako, posto zivimo u dzungli, jedina prevda je da i tog sudiju, ministra pravde kao i sve njih koji su stvorili ovaj debilni sistem saceka po jedna satara.

Back