Ubio četvorogodišnju ćerku

marko ti si dakle sposoban da sprovedes tu smrtnu kaznu?

Naravno, sa uzivanjem bi se pozabavio takvim osobama... Nisam osoba koja veruje u Boga i u to da ce ga sudbina kada tada docekati pa makar i na onom zivotu... nije mi jasno sta je tu cudno? Ako je drzava oguglala na vristanje, suze, patnju nevine dece ja nisam!!! Srce me boli kad god procitam u novinama da je neki izrod silovao, zadavio, osakatio ili ubio dete. Dosta mi je laznim moralista koje kazu da je greh ubiti talve ljude, muka mi je psihijatara koji bi ih navodno lecili i koje navodno zele da im pomognu... Ako sam monstrum ili psihopata sto bi daleko vise mucio masovne ubice, psihopare, silovatelje, pedofile.... boli ne uvo... moja savest je cista jer sam mozda sprecio i spasao neko dete velike patebje

Naravno, sa uzivanjem bi se pozabavio takvim osobama... Nisam osoba koja veruje u Boga i u to da ce ga sudbina kada tada docekati pa makar i na onom zivotu... nije mi jasno sta je tu cudno? Ako je drzava oguglala na vristanje, suze, patnju nevine dece ja nisam!!! Srce me boli kad god procitam u novinama da je neki izrod silovao, zadavio, osakatio ili ubio dete. Dosta mi je laznim moralista koje kazu da je greh ubiti talve ljude, muka mi je psihijatara koji bi ih navodno lecili i koje navodno zele da im pomognu... Ako sam monstrum ili psihopata sto bi daleko vise mucio masovne ubice, psihopare, silovatelje, pedofile.... boli ne uvo... moja savest je cista jer sam mozda sprecio i spasao neko dete velike patebje

natura mi se pitanje koliko si ti dusevno zdrav!?

natura mi se pitanje koliko si ti dusevno zdrav!?

zdraviji od osoba koje sede i cesu d u p e dok se takve stvari desavaju oko njih, a kada se njima dese proklinju sve zivo, pljuju po nesposobnoj vlasti i tek onda skupe hrabrosti sebi da priznaju da i oni isto misle kao i ja... Licemerne osobe koje trunku emocije, besa i frustracije iskazu tek kada se njima i njihovoj porodici nesto lose dogodi... Svet bi bio daleko lepsi bez lazni moralista kao i bez svih tih odpadnika koje ti moralisti brane, pozivajuci se na Boga, pomoc psihijatara i ostalih...

i jos jednom, sa uzivanjem bi bio dzelat nekom pedofilu, silovatelju, ubici deteta... Samo za razliku od tebe ja mogu to da priznam i nije me sramota!!! Zemlja u kojoj osoba koja nije platila kaznu za pogresno parkiranje zavrsi u zatvoru a UBICA cetvorogodisnjeg deteta iseta slobodno je otisla u tri lepe... Ako vlast nije sposobna da resi to pitanje ima nas koji jesmo, a ti ces razmisljati tako sve dok te ne daj boze neko ne siluje, neki narkoman izbode nozem, prvi komsija kidnapuje dete i ne daj Boze ubije... Do tada cu u tvojim ocima biti psihopata, bolesnik a ne daj Boze da ti se nesto od onoga dogodi, jer ces tog trenutka traziti osobe koji razmiljaju kao i ja....

Back