УБИЛИ СТЕ ПОГРЕЕЕШНОООГ ЧОВЕЕЕКАААА!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ево, ово сам добио од Биље, надам се да се неће љутити што објављујем:

Pobogu, Sale, mi smo pre toga pisali viceve i grafite o NATO( i sire) i sve je bilo u redu, dok se jomini nije pojavio sa svojim zajedljivim komentarima. Prvi je poceo, rekavsi, na moju sasvim benignu opasku (da se meni nesto javlja da je on bio u podrumu za vreme bombardovanju). To je bio odogor na njegova provociranja da "mi" nismo nista uradili. Koji to "MI" koji "ONI", da li nas na forumu dele na "nase" i "njihove", sto jomini cini. Onda sam pronasla VIC, halo, VIC pod istim naslovom (koji je u kontekstu vica) i postirala. Onda me je banovao, jer, tvrdi da sam NJEMU rekla da je frustriran.
Ja ne znam je li ili nije, ali, da provocira da vredja, i da onda banuje po svom nahodjenju, to cini.
Meni nije stalo vise, meni je dosadilo, pravo da ti kazem. Jer, ja shvatam u cemu je stvar!
Kad me prvi put banovao, morao je da me odbanuje, onda je cekao momenat(pa makar ga i sam proizveo) da me banuje, kako kaze "izbaci zauvek sa Krstarice"!

Pa, hocu li ja, cak i da me odbanuju, morati da pazim na svaku zapetu ili tacku, da je ne bi JOmini pogresno protumacio, i mislio da je uperena protiv njega?!

Zar sam ja na to spala?

Meni je zao zbgo onih divnih ljudi tamo na Krstarici, tamo sam se medju njima osecala prijatno, bez obzira slagala se s njima ili ne, jer, ni ja od njih nisma bila vredjana, moram da priznam.

Ja sam kopirala sve i poslala Administraciji, cisto njih radi, ne sebe radi, i cisto drugih radi, koji prolaze kao i ja sto prodjos. Jomini vodi svoj privatni rat, a u kog noz u tog i pogaca.

analiticar:
Ne znam otkud tolika mrzosy prema modovima....Imajuci u vidu sto se ovdje pise, vrlo su tolerantni i Iron i Jom.
Научи да читаш!
1.Прочитај ко је поставио тему.
2.Потражи у списку регистрованих корисника који је његов статус.
3.Размисли зашто је поставио тему.
4.Размисли једно десет пута какве ти везе имаш с тим,и
5.Иди измоли 1000 оченаша и Здравомарија!
Ако после тога престанеш да лажеш и лупаш,урадио си праву ствар!8-):lol:

misoni:
Научи да читаш!
1.Прочитај ко је поставио тему.
2.Потражи у списку регистрованих корисника који је његов статус.
3.Размисли зашто је поставио тему.
4.Размисли једно десет пута какве ти везе имаш с тим,и
5.Иди измоли 1000 оченаша и Здравомарија!
Ако после тога престанеш да лажеш и лупаш,урадио си праву ствар!8-):lol:

Ja sam izneo vlastiti sud i ne pada mi napamet rapravljat se sa tobom... Licno mislim da Bilja treba bit banovana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back