JerryRopero
Primećen član
- Poruka
- 835
cudo jedno kako forumaske "demokrate" nemaju komentara na vest da slede ubicu i zlocinca Cedomira Jovanovica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
south:korpus, ;-)
svaka cast...
svi citiraju bagzija...kao jedinu istinu..hahahha..'posten' neki ubica
moci ce i knjigu da napise
a pazi onaj deo kad su hteli i stanisica da ubiju :shock:![]()
jedva cekam deo, kad ce crvenkapa da pojede vuka![]()
eremita:А где су сад КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ оног "па шта" за ЧЕдомира.......ахахахаааааа.........
JerryRopero:I ja se nadam da ce ga Sljukina familija roknuti iz osvete.
satarichar:Ako ovo nije euforija. ne znam šta jeste.
5000 slovnih, interpunkcijskih, gramatičkih grešaka u 150 reči i desetak redova.
O smislu teksta ne bih ni govorio.
JerryRopero:I ja se nadam da ce ga Sljukina familija roknuti iz osvete.
chika_doktor:ma nece...baj d vej ja sam mu familija i bio sam na sahrani...
Obersturmfuehrer:a otkud ti znas da je on "zlocinac i ubica"?
drzo si mu svecu dok je ubijao i zlocinario?
eremita:Уја.....нешто нема чедоида на овој теми.....нестали мали мишеви.........уја.........
а погледајте шта прича ВАШ БАГЗИ.... таман се багра понадала да ће нешто да намести Коштуници, кад оно прц Милева.......![]()
![]()
UBILI ŠLJUKU ZA ČEDIN RAČUN?!
--------------------------------------------------------------------------------
Dejan Milenković Bagzi u Specijalnom sudu
UBILI ŠLJUKU ZA ČEDIN RAČUN?!
Svedok saradnik priznao da je lično učestvovao u likvidaciji Sredoja Šljukića, tvrdi da je on ubijen da bi ispunili želju Čedomiru Jovanoviću
Svedok saradnik Dejan Milenković Bagzi priznao je juče u Specijalnom sudu da je lično učestvovao u ubistvu Sredoja Šljukića Šljuke septembra 2002. godine. Bagzi je rekao da je Šiptar tražio da se ubije Šljuka da bi tako ispunio želju Čedomiru Jovanoviću, današnjem lideru LDP-a!?!
- Dušan Spasojević je nakon ubistva Šljukića rekao: "Eto, ispunio sam mu želju..." - rekao je Milenković.
On je objasnio da mu je pre ovog ubistva Dušan Spasojević ispričao kako je Čedomir Jovanović tražio da se ubije Šljukić, pri čemu Spasojević nije naveo razlog za takav zahtev.
JerryRopero:nisam mu ja drzao svecu, ali jesu neki likovi iz zemunskog klana koji sad pevaju na sudu sta su sve radili i sa kim su radili.
Pa šta?:Ovim zamenama teza nećete ništa postići nije kriv pekar što je taj dan prodao hleb zemuncima dući kumu itd,zna se ko je u to vreme bio sila kako kaže duća vaqda zna čovek za koga radi mislim ubij...otima i ostalo.
Ta koštica u grlu Srbije će nas sve udaviti ako je uskoro ne izbacimo napolje
eto napisao je ustav i gotovo sada neka se suoči sa odgovornosti,
za ono što je naredio instruisao inspirisao ili nije zna a trebalo je da zna,formaciski komandna odgovornost demokratska tekovina.
Obersturmfuehrer:nije bas zamena teza...
ne moze se takav iskaz ponekad uzimati za istinit, a ponekad ne...
sem toga radi se nauriocima, izvrsiocima i ostalim elementima, tako da ni poredjena sa lebarom (pekarom) nije najbolje....