ubila se bivsa zena Bore Corbe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta ima sve u "toj" prici o ubistvu(samoubistvu) njegove zene to je duga prica... kako pre tako i sada...
Znam dosta corbu i njegovu porodicu, pogotovo sina sa koim sam isao u osnovnu(isto odeljenje)... propala porodica odavno... ali ipak zao mi zene kao coveka(bilo kog)...

Banshee:
jbt koja skotina taj bora.
napustio je zenu,jer da trese klimaks i jer mora da dokazuje svoju muskost na mladjim ribama.
koja sirovina od coveka...trebalo je trpeti to pola zivota,roditi mu decu,biti uz njega dok je isparavao alkohol iz njegovog tela,dok je bio po bolnicama.
i onda tako napusti zenu jer je u jbnom klimaksu i jer mora da se qrci.
mislila sam da na boru,pored politickih ispada i lupetanja,ne moze nista vise da baci senku,al izgleda da kod njega i od dovoljno loseg ima jos gore.

jako mi je zao zene.verovatno ga je jako volela,ma sta li je sve uradila za njega,a on je ispao najveci seljak na kraju zivota i otiso sa mladjom...:x koliko li je on caknut i infentilan :roll:
a izvini ko je nju terao da trpi sve to? i da li tim sto nekog trpish obavezujesh tu osobu da ostane sa tobom i ako te ne voli vishe?
naravno da nam je svima zao sto se ugasio neciji zivot ali ovakvi postovi poput tvog i da ne citiram josh par gorih na prvoj strani su nesto toliko plitko da nemam rechi...

Pa sad nekome je uzasno tesko i kad raskine sa deckom a zamislite tek kada se razvedete posle 25-30 god. braka jer je on sa nekom drugom.Mislim da je toj zeni bilo tesko,cak toliko tesko da je to ucinila uprkos cinjenici da ima decu kojoj je i dalje potrebna majka.
Ne verujem da je iko ovde bio u slicnoj situaciji, svako to drugacije podnosi,ali eto ona je zavrsila tragicno!

Трагедија једне породице! Искрено ми је жао те жене, Боре и њихове деце. Међутим, многи овде сваљују кривицу на Бору. Мислим да нису у праву. Колико је мушкараца Бориних година оставило жене због млађих, па нису све те остављене супруге извршиле самоубиство. Наставиле су живот. Код стабилних, нормалних особа најјачи је нагон за животом, тим пре, што је имала двоје деце...Ако нешто људе у неким тешким моментима тера да наставе да живе, то су деца...

HELENA33:
a izvini ko je nju terao da trpi sve to? i da li tim sto nekog trpish obavezujesh tu osobu da ostane sa tobom i ako te ne voli vishe?
naravno da nam je svima zao sto se ugasio neciji zivot ali ovakvi postovi poput tvog i da ne citiram josh par gorih na prvoj strani su nesto toliko plitko da nemam rechi...
pa helena ljudi rade razne stvari iz ljubavi.
kada volis nekoga spreman si da se do poslednjeg atoma snage boris za njega i da pokusas da mu pomognes - bar kod nekih ljudi.a mozda je eto njen odnos prema njemu bio takav....odakle ja znam sta se njoj motalo po glavi.
ali neko to ne zna da ceni..i onda posle toliko godina - zdravo,cao ko da nikad nista nije bilo.
eto sta je plitko - kad te boli uvo za osobu koja je provela uz tebe toliko vremena dok ti je bilo najteze.
u svakom slucaju,moje je misljenje o njemu bilo kako bilo jako negativno - i pre i posle cele nesrece njegove porodice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back