УБИЈЕНИ СРБИ У ЛИБИЈИ: Американци у бомбашком нападу убили киднаповане Србе

Тихи

Starosedelac
Poruka
185.497
УБИЈЕНИ СРБИ У ЛИБИЈИ: Американци у бомбашком нападу убили киднаповане Србе

Двоје Срба, Слађана Станковић и Јовица Степић, убијени су у нелегитимним и апсолутно нелегалним бомбашким нападима Америке на град Сабратху у Либији.

srbi-ubijeni-i-oteti-u-libiji-.jpg

Редакција Србин инфо је од либијских извора добила извештаје са тамошњих Фејсбук група у којима се тврди да су отети и заточени Срби Слађана Станковић и Јовица Степић наводно страдали у јучерашњем бомбардовању џихадиста у околини места Сабрата – 65 км западно од Триполија

Према још незваничним подацима, бомбардовање су јуче извели припадници америчких војних снага, а током акције су наводно убили и припаднике ИДИЛ-а који су чували двоје отетих Срба.

У нападу који се десио у пола четири ујутрo по локалном времену погинуло је 40 особа, а међу њима и двоје Срба који су киднаповани 8. новембра прошле године.

ne-u-nato-poziv-.jpg

Месец дана касније, 12. децембра, град је напала Исламска држава, али је државни секретар у Министарству спољашњих послова Србије, Вељко Одаловић, негирао да су српски таоци пали у руке исламиста. Српске власти су добијале потврду од Триполија да су Срби живи, а у медијима је преношено како ће Срби сваког трена бити ослобођени.

Према истим изворима, погибију српских држављанима потврдио је и либијски министар спољних послова.

У прилогу се налазе извори са либијске информативне Фејсбук странице, у којима су приложене и фотографије наводно страдалих Срба.

Упозоравају се осетљиве особе и особе испод 18 година да је садржај врло узнемирујући:

https://m.facebook.com/story.php?st...6964&id=203687896357691&__mref=message_bubble

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=662961447175157&id=638719916265977&__mref=message_bubble

http://srbin.info/2016/02/20/ubijen...i-u-bombaskom-napadu-ubili-kidnapovane-srbe1/

Potpisivanje sporazuma sa NATO , je dalo vec Vucicu rezultate...

Na Facebooku objavljane slike ubijenih Srba u Americkom bombardovanju

Ivica Dacic najavljuje vanrednu konferenciju za stampu...

Evo i link sa B92:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=02&dd=20&nav_category=11&nav_id=1098739

Rezultat Vuciceve "mudre" politike!

Libija: Oteti Srbi ubijeni u vazdušnom napadu SAD

Beograd -- Oteti službenici ambasade Srbije u Libiji Slađana Stanković i Jovica Stepić su ubijeni u vazdušnom napadu vojske SAD na kamp ID, rekao je ministar Ivica Dačić.

38038107156c83366e5704022977622_v4_big.jpg

Šef srpske diplomatije je naveo da su porodice stradalih obaveštene i da se čeka formalna potvrda libijskih vlasti, ali da je na osnovu fotografija i obaveštajnih podataka utvrđeno da su srpski državljani stradali u napadu.

Srbija će tražiti objašnjenje od vlasti SAD i libijskih vlasti kako je do toga došlo. Kako je rekao Dačić, više informacija će biti objavljeno tokom dana, kada bude bilo zvaničnih informacija iz Libije.

Dvoje službenika srpske ambasade u Libiji, Slađana Stanković i Jovica Stepić, oteti su 8. novembra u toj zemlji. Od tada je više puta saopštavano da su oni dobro, kao i da srpski bezbednjaci u saradnji sa kolegama iz inostranstva rade na tom slučaju.

Libijski grad je nakon otmice potpuno pao u ruke džihadista.

Poslednja izmena:
Sada posto nasa pametna vlada ima sporazum sa NATO kada Amerikanac greskom ubije Srbina ima da pise poginuo od Boga.

Ta ubijanja će se tek sada nastaviti.
Kako u svetu, tako i ovde.
Sada imaju crno na belo.
Sa sve potpisom šefa države....!

Ta ubijanja će se tek sada nastaviti.
Kako u svetu, tako i ovde.
Sada imaju crno na belo.
Sa sve potpisom šefa države....!

Мало грешиш, Србија је постала официјални члан америчких Вазала чишћење непогодних особа,
па то морало и у Диктатури бити, само што Диктатура је дечије обданиште за Вазалне државе, када је Француска тамо члан, нечудим се више ничему.
нажалост Србија се није определила за Русију и то нам је велика грешка надам се да неће бити скупа као у прошлости, као што је Краљ Милан продавао Србију Аустрији

Poslednja izmena:
A ova kukavica Vucic nije imao hrabrosti da losu vest objavi licno nego je poslao Dacica...

On je u kampanji i samo siri optimizam i javlja lepe vesti

- - - - - - - - - -

VUČIĆ: Očekujemo da kidnapovani Srbi budu oslobođeni u narednih 48 sati!

Premijer Srbije je razgovarao sa zvaničnicima Libije i svi se nadaju brzim i pozitivnim raspletom događaja

Vucic-1-620x350.jpg

http://www.telegraf.rs/vesti/politi...vani-srbi-budu-oslobodjeni-u-narednih-48-sati

Pa da li je ovo mogucem?!
E je*em ti i drzavu i politiku i politicare i novinare i Ameriku i NATO i ceo svet ti je*em!Ja nemogu da verujem do cega smo mi dosli.

Nasi go*nari iz vlade znaju da se mesecima sepure nekakvim gupostima i da se manekenisu na televizijama a o ovoj temi su i Vucic i ona debela retardirana veprina vesto izbegavali da govore.Pa gde ce im dusa?!

A Hrvati su kad je otet njihov drzavljanin digli ceo svet na noge.Mi smo sto puta vise znali i vise obavestavani o americkim drzavljanima nestalim prethodnih godina nego o ovim nasim nesrecnim ljudima.Ali je bitno da mi gledamo Farmu,Parove i ostala sranjja na televiziji a ove jadne ljude su prodali kao stoku na pijaci.Ostavljeni su i od nase vlade i od nasih medija koji su tek ponekad i tek usput izvestavali o njima.

Naravno,niko se nece usuditi (opet) da komentarise o ovome jer ko sme amerikancima da zameri sto uvijaju civle.Ceo svet je njihova kolateralna steta.Da vidim sta ce sad pi*ka sorava da kaze o NATO-u.

A ova kukavica Vucic nije imao hrabrosti da losu vest objavi licno nego je poslao Dacica...

On je u kampanji i samo siri optimizam i javlja lepe vesti

- - - - - - - - - -

VUČIĆ: Očekujemo da kidnapovani Srbi budu oslobođeni u narednih 48 sati!

Premijer Srbije je razgovarao sa zvaničnicima Libije i svi se nadaju brzim i pozitivnim raspletom događaja

Vucic-1-620x350.jpg

Редакција Србин инфо је од либијских извора добила извештаје са тамошњих Фејсбук група у којима се тврди да су отети и заточени Срби Слађана Станковић и Јовица Степић наводно страдали у јучерашњем бомбардовању џихадиста у околини места Сабрата – 65 км западно од Триполија

Према још незваничним подацима, бомбардовање су јуче извели припадници америчких војних снага, а током акције су наводно убили и припаднике ИДИЛ-а који су чували двоје отетих Срба.

ЛАЖУ
Ко зна колико дуго су ... Слађана Станковић и Јовица Степић - МРТВИ...:( ..:think:

Па тамо ни мртви Срби немају мира под "заштитом" његових НАТО пријатеља и спонзора!

uc3a7k-d0bad183d0bbd182d183d180d0b0.jpg

uc3a7k-d0bad183d0bbd182d183d180d0b0-2.jpg

Mi smo znali da ce pravda da pobedi. Mi smo insistirali na podeli na "mi i oni".
Ne bi nam nista falilo da smo ih pustili delimicno - ali bismo time i mi ostali.
E sad kukamo sto nisu Rusi uradili nista umesto nas. E pa, ne ide to tako.

I da ne pomisli neko da ja podrzavam divljake... Slike iznad su jako ostra poruka svima odavde koji bi da se sukobljavaju sa bilo kime. Nijedan "herojski rat" nama sada ne treba. Nase tragove brisu i danas kada smo tu - ako izginemo obrisace nas kao da nismo ni postojali.

Treba da ucinimo ono sto moramo da bismo preziveli. Neka se bije onaj ko zeli, mi taj luksuz sada ne mozemo da priustimo, a necemo moci ni u sledecih 50 godina i to ako uradimo pravu stvar. Ako ne uradimo, nestacemo.

Birajte... jer nesto morate da odaberete. Izadjite na izbore makar udarili X preko listica. Glas naroda mora da se cuje - mada vlast to generalno ne zeli.

Mi smo znali da ce pravda da pobedi. Mi smo insistirali na podeli na "mi i oni".
Ne bi nam nista falilo da smo ih pustili delimicno - ali bismo time i mi ostali.
E sad kukamo sto nisu Rusi uradili nista umesto nas. E pa, ne ide to tako.

I da ne pomisli neko da ja podrzavam divljake... Slike iznad su jako ostra poruka svima odavde koji bi da se sukobljavaju sa bilo kime. Nijedan "herojski rat" nama sada ne treba. Nase tragove brisu i danas kada smo tu - ako izginemo obrisace nas kao da nismo ni postojali.

Treba da ucinimo ono sto moramo da bismo preziveli. Neka se bije onaj ko zeli, mi taj luksuz sada ne mozemo da priustimo, a necemo moci ni u sledecih 50 godina i to ako uradimo pravu stvar. Ako ne uradimo, nestacemo.

Birajte... jer nesto morate da odaberete. Izadjite na izbore makar udarili X preko listica. Glas naroda mora da se cuje - mada vlast to generalno ne zeli.

Od 2000te godine nas "stiti" NATO pakt. Kako i koliko - vidimo i danas.

Na Ruse imas pravo da se zalis tek kad Srbija otkaci NATO i EU i udje u savez sa Rusijom , pa u slucaju da ne ispune nasa ocekivanja.

Srbija od 2000te godine spada u evroatlantski blok, deo je EU / NATO interesne sfere i pod njihovom okupacionom vlascu tako da su ti jedine adrese kojima treba da se obratis , Brisel i Vasington.

Od kako o nama "brinu" Amerikanci i Nemci , nesto tesko prezivljavamo , sve nas je manje i manje - ubise nas , nasi "zastitnici"

Back