Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
алкаиђани су прави човеци
јест да им је IQ ближи 0 него 100 али нема везе због тога су и одабрани да одраде послове које раде такви
гледам видео снимке ови дегенерика и никако се не могу начудити да их Асад није могао помлатити
то су једни идијоти
prvo sam mislio da je sprdnja a onda vidim opasnu delusijunapori izraelske vojske da izbegne civilne žrtve
наравно да нијесу. али су сви плаћеници који већином нападају и убијају своје муслиманеNisu baš svi idijoti.
Ima i profesionalaca, mladih, lijepih patrijota koji ne zaboravljaju ni u tudjoj zemlji ko su:

људи треба увек да се моле.Sve je to okupirano, trenutno.
Onog trena kad više ne bude treba da se jevreji i vi judeorišćani puno molite.
Dosla demokratija u Sirijuалкаиђани су прави човеци
јест да им је IQ ближи 0 него 100 али нема везе због тога су и одабрани да одраде послове које раде такви
гледам видео снимке ови дегенерика и никако се не могу начудити да их Асад није могао помлатити
то су једни идијоти
Žao mi je brata AsadaDosla demokratija u Siriju
The Alawite women taken as sex slaves in Syria
https://www.spectator.co.uk/article/the-alawite-women-taken-as-sex-slaves-in-syria/
људи треба увек да се моле.
али како ти, као мухамеданац, оправдаваш зло и неправду нанету Мухамедовој породици од стране Абу Бакра , Омара и Отмана, кад је Мухамед безброј пута поновио: остављам вам два блага, којих се чврсто држите да не бисте скренули са пута. то су Куран и моја породица, та два блага не раздвајајте до судњег дана.
и ти сад сањаш обнову Емевијског халифата, који су основали управо они који су затрли породицу вашег пророка. а убице Ехли-Бејта зовете рашидун (праведним/правовођеним) халифама. и мислиш да сте на правом путу?
Taj na slici je ubijen od Alavitske policije to je poznato. Alaviti drže celu obalu Latakije i napravili su svoju republiku i upravu i imaju Alavitsku vojsku nezavisnu od Sirije.Nisu baš svi idijoti.
Ima i profesionalaca, mladih, lijepih patrijota koji ne zaboravljaju ni u tudjoj zemlji ko su:
искрено, не гајим никакве емоције кад посматрам унутарња спорења међу Мухамедовим наследницима. зато ми ништа нису ближи шиити, због тога што су Мухамедови потомци претрпели неправду или страдање. сматрам да је Али Абу Талиб био неспособан и политички недовољно опрезан и лукав вођа. није био у стању да искористи то што га је Мухамед јасно и недвосмислено одредио за свог наследника и будућег вођу уммета. није приметио да му опорба спрема државни удар. није био довољно брз и одлучан да то спречи. био је глуп па је дозволио да га Умар превари, и лаковеран зато што му је поверовао након Гадир-Хума, кад му је овај лично честитао и рекао- ти си сад постао вођа свих верника. тај исти Умар ће му убрзо забити нож у леђа.Nije mi poznato da mi Veabije negiramo Poslanikove reči, ali negiramo da je eksplicitno odredio Aliju za naslednika kao što šiiti misle.
Ali, znaš li ti zašto to misliš? Jer si duhovno blizak sa Šiitima zbog kulta Mučeništva, pošto si ortodoks.
Ono što je njima Kerbela tebi je Vidovdan, ili Košare u modernom vremenu.
искрено, не гајим никакве емоције кад посматрам унутарња спорења међу Мухамедовим наследницима. зато ми ништа нису ближи шиити, због тога што су Мухамедови потомци претрпели неправду или страдање. сматрам да је Али Абу Талиб био неспособан и политички недовољно опрезан и лукав вођа. није био у стању да искористи то што га је Мухамед јасно и недвосмислено одредио за свог наследника и будућег вођу уммета. није приметио да му опорба спрема државни удар. није био довољно брз и одлучан да то спречи. био је глуп па је дозволио да га Умар превари, и лаковеран зато што му је поверовао након Гадир-Хума, кад му је овај лично честитао и рекао- ти си сад постао вођа свих верника. тај исти Умар ће му убрзо забити нож у леђа.
мени је Умар много занимљивији од Алија, јер је бескрупулозан и изузетно лукав. није се устезао да прекрши Мухамедов завет, да му погуби ћерку (Фатиму) и учини свако нечасно и зло дело само да се домогне власти. био је спреман да погази Мухамедове речи и вољу, да учини све што је нужно да би постао владар. жеља за моћ код њега надилази све остало. он је прави шекспировски лик, као Ричард III.