Израел је напао иранске нуклеарне објекте, убијени војни команданти у великом нападу

Ко има веће шансе у сукобу?

• Израел

glasova: 65 65,7%
  • Иран

glasova: 34 34,3%

• Ukupno glasova
    99
алкаиђани су прави човеци
јест да им је IQ ближи 0 него 100 али нема везе због тога су и одабрани да одраде послове које раде такви

гледам видео снимке ови дегенерика и никако се не могу начудити да их Асад није могао помлатити
то су једни идијоти

Nisu baš svi idijoti.

Ima i profesionalaca, mladih, lijepih patrijota koji ne zaboravljaju ni u tudjoj zemlji ko su:

izrael je društvo samoproglašenih individualista i egocentrika koji se, kao što smo videli, udružuju sa iznenađujućom disciplinom i uspešno deluju zajedno kada su ugroženi. ovaj fleksibilni ego izraelaca, suprostavljanje ratobornosti koja se graniči sa haosom i iznenadne solidarnosti, teško je razumeti spolja.

to je samo jedan od mnogih razloga zašto evropljani potcenjuju potencijal izraela. vlada može biti nestabilna i nepopularna, ali je podrška vojske utoliko jača. mladi Izraelci se ne bore za vladu, već za svoju zemlju.

njihova ljubav prema izraelu je duboka i prirodna tj njihova spremnost za borbu iznenadila je i nas.iz perspektive većine izraelaca, prikazivanje njihove zemlje u evropskim medijima je jednostrano i nepravedno. stvara utisak da vlada vodi rat protiv volje naroda. napori izraelske vojske da izbegne civilne žrtve, iako je poznato da se Hamas krije u i ispod škola i bolnica, ignorišu se.

drske izjave idiotskih evropskih političara, pretnje bojkotom akademicima i sportistima, kao i nalozi za hapšenje koje je izdao međunarodni krivični sud protiv premijera Netanjahua i tadašnjeg ministra odbrane Galanta, izazivaju prkos među izraelcima. oni pojačavaju njihov utisak da je većina evropljana naivna i stoga nesposobna da shvati zašto je ovaj rat neophodan

Al Arabiya: «Хизбалла» потеряла около 10 тысяч бойцов с начала израильской войны​

bibi-clap.gif

Sve je to okupirano, trenutno.

Onog trena kad više ne bude treba da se jevreji i vi judeorišćani puno molite.
људи треба увек да се моле.

али како ти, као мухамеданац, оправдаваш зло и неправду нанету Мухамедовој породици од стране Абу Бакра , Омара и Отмана, кад је Мухамед безброј пута поновио: остављам вам два блага, којих се чврсто држите да не бисте скренули са пута. то су Куран и моја породица, та два блага не раздвајајте до судњег дана.
и ти сад сањаш обнову Емевијског халифата, који су основали управо они који су затрли породицу вашег пророка. а убице Ехли-Бејта зовете рашидун (праведним/правовођеним) халифама. и мислиш да сте на правом путу?

алкаиђани су прави човеци
јест да им је IQ ближи 0 него 100 али нема везе због тога су и одабрани да одраде послове које раде такви

гледам видео снимке ови дегенерика и никако се не могу начудити да их Асад није могао помлатити
то су једни идијоти
Dosla demokratija u Siriju

The Alawite women taken as sex slaves in Syria​

https://www.spectator.co.uk/article/the-alawite-women-taken-as-sex-slaves-in-syria/

људи треба увек да се моле.

али како ти, као мухамеданац, оправдаваш зло и неправду нанету Мухамедовој породици од стране Абу Бакра , Омара и Отмана, кад је Мухамед безброј пута поновио: остављам вам два блага, којих се чврсто држите да не бисте скренули са пута. то су Куран и моја породица, та два блага не раздвајајте до судњег дана.
и ти сад сањаш обнову Емевијског халифата, који су основали управо они који су затрли породицу вашег пророка. а убице Ехли-Бејта зовете рашидун (праведним/правовођеним) халифама. и мислиш да сте на правом путу?

Nije mi poznato da mi Veabije negiramo Poslanikove reči, ali negiramo da je eksplicitno odredio Aliju za naslednika kao što šiiti misle.

Ali, znaš li ti zašto to misliš? Jer si duhovno blizak sa Šiitima zbog kulta Mučeništva, pošto si ortodoks.

Ono što je njima Kerbela tebi je Vidovdan, ili Košare u modernom vremenu.

Poslednja izmena:
Nije mi poznato da mi Veabije negiramo Poslanikove reči, ali negiramo da je eksplicitno odredio Aliju za naslednika kao što šiiti misle.

Ali, znaš li ti zašto to misliš? Jer si duhovno blizak sa Šiitima zbog kulta Mučeništva, pošto si ortodoks.

Ono što je njima Kerbela tebi je Vidovdan, ili Košare u modernom vremenu.
искрено, не гајим никакве емоције кад посматрам унутарња спорења међу Мухамедовим наследницима. зато ми ништа нису ближи шиити, због тога што су Мухамедови потомци претрпели неправду или страдање. сматрам да је Али Абу Талиб био неспособан и политички недовољно опрезан и лукав вођа. није био у стању да искористи то што га је Мухамед јасно и недвосмислено одредио за свог наследника и будућег вођу уммета. није приметио да му опорба спрема државни удар. није био довољно брз и одлучан да то спречи. био је глуп па је дозволио да га Умар превари, и лаковеран зато што му је поверовао након Гадир-Хума, кад му је овај лично честитао и рекао- ти си сад постао вођа свих верника. тај исти Умар ће му убрзо забити нож у леђа.

мени је Умар много занимљивији од Алија, јер је бескрупулозан и изузетно лукав. није се устезао да прекрши Мухамедов завет, да му погуби ћерку (Фатиму) и учини свако нечасно и зло дело само да се домогне власти. био је спреман да погази Мухамедове речи и вољу, да учини све што је нужно да би постао владар. жеља за моћ код њега надилази све остало. он је прави шекспировски лик, као Ричард III.

искрено, не гајим никакве емоције кад посматрам унутарња спорења међу Мухамедовим наследницима. зато ми ништа нису ближи шиити, због тога што су Мухамедови потомци претрпели неправду или страдање. сматрам да је Али Абу Талиб био неспособан и политички недовољно опрезан и лукав вођа. није био у стању да искористи то што га је Мухамед јасно и недвосмислено одредио за свог наследника и будућег вођу уммета. није приметио да му опорба спрема државни удар. није био довољно брз и одлучан да то спречи. био је глуп па је дозволио да га Умар превари, и лаковеран зато што му је поверовао након Гадир-Хума, кад му је овај лично честитао и рекао- ти си сад постао вођа свих верника. тај исти Умар ће му убрзо забити нож у леђа.

мени је Умар много занимљивији од Алија, јер је бескрупулозан и изузетно лукав. није се устезао да прекрши Мухамедов завет, да му погуби ћерку (Фатиму) и учини свако нечасно и зло дело само да се домогне власти. био је спреман да погази Мухамедове речи и вољу, да учини све што је нужно да би постао владар. жеља за моћ код њега надилази све остало. он је прави шекспировски лик, као Ричард III.

Da ali ti čitaš šiitske baljezgarije, tačnije 12 Imamaca.

Koliko je to bezveze svedoči stav jemenskih šiita po tom pitanju jer su za njih i Ebu Bekr i Omer gospoda ljudi iako smatraju da je Alija trebao biti prvi naslednik.

mislim da treba biti vise zena u politici, ali ovo postaje interesantno da nadju (traze) samo zene hamstere bez mozga i muskarce narcise bez empatije (svuda u svetu).

Izraelski ministar pokusava da objasni da vojska ne cilja nevine ljude, ali sta da rade kad se neprijatelj skriva iza skola i bolnica,
Na to joj covek predlozi da dopuste stranim novinarima (kojima je 2 godine zabranjen ulazak u Gazu) da provere njene tvrdnje.
Ona pocne objasnjavati (ovaj deo prolicno komican), da vojska ne mitraljira ljude kao filmovima nego je precisno gadjanje jer nece da pretvore Gazu u parkiraliste.
Na to novinar odgovori 70% Gaze ste unistili i sada JE parkiraliste i ti brines o prestalom delu. Ona se pocne smejati na to....

Ovo je vec drugi zenski ministar kojeg sam video da blebece bez smisla...

Poslednja izmena:

Back