Ubijeni grčki vojnici, prve žrtve na granici: Stižu nova upozorenja! Građanima Srbije upućen važan poziv

U Ukrajini prve žrtve. Po dva civila i vojnika iz Grčke.

Da li je ovo početak rata na koji se dugo čekalo ? Ukrajina + NATO vs Russia. EU vs Raša. Brisel vs Moskva. Makron vs Putin.

https://mondo.rs/Info/Svet/a1596548/Poginuli-grcki-vojnici-na-granici-Rusije-i-Ukrajine.html
У Украјини су прве жртве пале 2013, када је почео Мајдан а страни плаћеници, снајперисти пуцали на полицију!

У Украјини су прве жртве пале 2013, када је почео Мајдан а страни плаћеници, снајперисти пуцали на полицију!
To je vaš Janukovič poslao snajperiste na studente.

Nije Rusija sama.

Iako joj nije potreban fizički niko.

Nadam se da će biti minimum žrtava. Da se idioti neće zabrojati ko sa ovim virusom korone....
Nemate šanse.

Ukrajina je jaka ko zemlja, 50 miliona mladića koji mrze ruske jajare

To je vaš Janukovič poslao snajperiste na studente.

Nemate šanse.

Ukrajina je jaka ko zemlja, 50 miliona mladića koji mrze ruske jajare
Ukrajinci jesu Rusi. Rusi su Srbi.

Kada si se rodio kum ulece kod tebe sa gajbom piva, kaze mali ce biti novi arkan, ma bre maradona majkl dzordan razumes. Ima bude pilot u jatu vozice avion. Ma koji bre avijon Prvi Srbin na mesecu bre kume. A ono mali dve decenije kasnije botuje za stranku za obecano radno mesto u gradskom komunalnom. E zivote mijatoviceva precko.

Pucnjavi je, prema navodima i grčkih i ukrajinskih medija, prethodila svađa. Grčki mediji pišu da su vojnici bili u alkoholisanom stanju, te da su ubijeni otac dvoje dece i stariji muškarac, koji je imao i unučiće. Nije poznato kojim poslom su stradali Grci bili u Ukrajini.

Predstavnici grčke zajednice u Ukrajini rekli su za list Protothema da su dobili informacije da su ukrajinski vojnici bili pijani, ali kažu da i dalje ne znaju sve detalje sukoba. Sumnja se da je svađa počela oko korišćenja toaleta, ali te informacije nisu potvđrene.

Poslednja izmena:
Imate 6000 mrtvih samo u onom klošuskom Donbasu
Ја нисам рус да бих имао било које жртве. Да не постоји потенцијална интервенција од страних сила, оде Украјна. Довољно је да користе Авангард и поздрав.

Ми и хрвати нисмо исти народ, ни на једна начин.
Vazi. Aj sad idi na teorije zavere vidi dal sam tamo. Ako jesam kazi mi da idem u kafanu i popijem zajecarsko umesto sto citam gluposti.

Pa gde se svi uhvatite za mene. Moj komsija sava bio ljut ceo zivot zolja samo se bije. I stalno govori ooo kako mene uvek nadju sedim pijem svoje pivo ne diram nikog. 😂

Onda si manjina ovde.

Naime rusofili čine 50% sajta i 100% SNS-a
СНС никада. Нисам ни за Русију, ни за Америку, ни за НАТО. Али је чињеница да овој планети треба један трећи светски рат да се очистимо. Али библијских размера.

Back