Šiptarska Mafija ja ječa od Kosovsko Policije,EULEKSA I UMNIKA.
Daj Boze da si ikada bio u Mitrovici. Jesi k...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pametnima i "jedna dosta"................al me ne mrzi da ti objasnim:
Kosovo je amerima potrebno da nesmetano drze BONDSTIL, (Srbija, radi bliskih veza sa Rusijom, sigurno nikada ne bi dozvolila postojanje BONDSTILA...........i zato je KOSOVO moralo da predje u ruke AMERIKANACA).
Zatim, amerima BONDSTIL treba radi kontrole Srbije a i da na taj nacin kontrolise ceo Balkan............sto je u svemu priprema na veliki napad na RUSIJU.........KOJA JE , ZAJEDNO SA KINOM, GLAVNA SMETNJA NOVOM SVETSKOM PORETKU.........................SVETSKOM SISTEMU JEDNE DRZAVE, JEDNE BANKE, JEDNE ARMIJE, JEDNE RELIGIJE..................I NARAVNO , JEDNE VLADAJUCE FAMILIJE ROTSHILD.
ovo nisam ja rekao. Ovo su rekli clanovi te monstruozne familije.............radi cijih ciljeva se danas zlo siri svetom u vidu, ratova, kriza, bolesti, mrznja, kriminala, poremacaja klime, hrane........................................
Moj zadatak je da rec ROTSHILD pominjem toliko cesto dok ga cak i ti ne zapamtis.........................ZADNJIH 10 GODINA USPELI SMO DA OBAVESTIMO VELIKI DEO SVETSKE POPULACIJE O OVOM, MOGU RECI, FENOMENU NOVIJEG DOBA..................ZA KOJI JE VEZANO 99 POSTO SVIH GLOBALNIH I REGIONALNIH DOGADJANJA U ZADNJIH 200 GODINA.
Danas je rec ROTSHILD neizbezna kada se govori o globalnoj politici, ratovima, NWO, americi, izbeglicama, ISIS, "11. Septembar......",
Izvini, ko je gospodin na snimku levo?
- - - - - - - - - -
Minut 11.
Građani su previše ogorčeni na Vučića pa kada se nešto desi odmah je Vučić kriv.
Šta je sa DS.DOS.NDS.!!!
Minut 11.
Ne razumem pitanje.Mozda zelis da mi saopstis da je Vucic ego manijak koji sebe kao predsednika Srbija stavlja u prvi plan, iako je po duznostim i ovlascenjima premijer -ka jaci od predsednika Srbije i, ovde ima dekorativnu ulogu grckog stuba
Cudi me da se nije oglasio TIHI ,on je u Raskoj 5 km od granice sa Severnim Kosovom? Verujem da ima da kaze nesto interesantno. Kao da popstoji neka zavera cutanja?
Nisam bio,ali kada oni nude 10.000 za informCije e onda je jasno kakve su im službe.
Nisam bio,ali kada oni nude 10.000 za informCije e onda je jasno kakve su im službe.
Cudi me da se nije oglasio TIHI ,on je u Raskoj 5 km od granice sa Severnim Kosovom? Verujem da ima da kaze nesto interesantno. Kao da popstoji neka zavera cutanja?
УБИЈЕН ОД СТРАНЕ ШИПТАРА
Je l da satavljam sa neta kad nebitna firma pod FBI raspisuje nagradu za neke informacije ili DEA?
srbija je nudila 1,000,000 za informacije gde je karadzic, kakve su sluzbe?
opet ispadas glup, svaki put ispadas glup
razmisljaj pre nego napises svojih 5 besmislenih reci bez znacenja i pojasnjenja
Ja nisam glup,ali jesu botovi raznih otpadnih stranaka koje ubistvo koriste za pljuvačinu.
Ako je kamera radila treba da je snimljen trenutak ubistva Olivera Ivanovica.
Pogledajte prilog 473600
jesi, glup si, svaki dan to dokazujes. zato i jesi bot za vucica, ko iz kalupa.