Ненад
Buduća legenda
- Poruka
- 47.511
Vaš scenario je sledeći:
Ubio ga je naš čovek u ime države.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videli smo spot koji se vrteo na Pinku, SNS mu nije bio prijatelj...a ovog Radojičića štiti Beograd...Vaš scenario je sledeći:
koliko je tu praška pošmrkala...pa je vesela
Domaćica , sponza iz provincijskog prikrajka samo koristi priliku, kako bi drugačije dospela tu gde jeste sada.
Identično kao đinđuvina vesela udovica, k'o da su ih ispod istog kalupa štancovali.
Izvini ali zene srbije se drze zajedno pa ih je zabranjeno razdvajati...u tom blatu profitiraju one lepse i vibrato aktivnije...Domaćica , sponza iz provincijskog prikrajka samo koristi priliku, kako bi drugačije dospela tu gde jeste sada.
Identično kao đinđuvina vesela udovica, k'o da su ih ispod istog kalupa štancovali.
Vaš scenario je sledeći:
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Obaveštajne službe Velike Britanije (Secret Intelligence Sevice – SIS/SIS, MI6/MI6) Aleksom Jangerom, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.
08.02.2018.
Gdja Djindjic je za nju Eleonora Roosevelt !
Gde si ti videla Ruzicu da se tako ponaša. Ona je prava gospodja i vrlo dostojanstveno podnosi sve sto joj je uradila ova smedljiva udbaska vukojebina !
:Naime, u video-spotu za hit pesmu Zdravka Čolića „Malo pojačaj radio“, koja je ušla u istoriju muzike bivše Jugoslavije, pojavljuje se Ružica Đinđić (56), supruga pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.
Čuveni spot u kojem se pojavljuje tada dvadesetogodišnja lepa studentkinja iz Novog Sada, koja je kasnije postala supruga premijera Đinđića, režirao je Boris Miljković. On je tek nedavno obelodanio ko je zapravo misterizona devojka iz spota, a ekskluzivno za „Alo!“ je otkrio kako je došlo do te saradnje i kako i zašto je baš Ružici pripala laskava uloga lepotice iz Čolinog spota.
- Taj spot sam režirao davnih osamdesetih godina. Trebala nam je jedna lepa devojka, a znali smo jednu lepu iz Novog Sada i zvali smo nju. To je bila Ružica. Bila je veoma lepa, ličila je na Kim Vajld, koja je u to vreme bila velika pop zvezda. Zvali smo je, ona je pristala i mi smo to snimili. Kasnije se ona zabavljala sa Zoranom, a onda se i udala za njega. U to vreme oni nisu bili ni u kakvoj priči. To je bilo ležerno vreme, bez ikavih planova, i ni o kakvoj podeli plena nije bilo reči - kaže Miljković.
За њихову невиност гарантује "велики вођа"....чак има и резултате са "полиграфа" !?Саслушање сведока тужилаштва на суђењу за убиство Оливера Ивановића
22. нов. 2021. 13:57
..а мајстори за детектор лажи обријаних глава још се шетају по Централној Србији слободни к'о птице...
За њихову невиност гарантује "велики вођа"....чак има и резултате са "полиграфа" !?