Убијен Оливер Ивановић

Haradinaj i Hasim ce da pomognu Srbiji u istrazi?

Srbija ce da istrazuje ubistvo Ivanovica? imace pristup dokazima, mestu zlocina, forenzici, ispitivace svedoke, kontakte, i sve ostalo sto cini krivicnu istragu?

to mozda samo u infromeru i kuriru. u to kolega mogu da poveruju samo SNS telad

Да, прилично смрди да је тако.............

Да - на жалост изгледа тако........ АЛИ МОЖДА СУПРУГА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА ИМА ОДГОВОР !!!
ОНА ЗНА И КО МУ ЈЕ ПРЕТИО - И ЗАШТО МУ ЈЕ ПРЕТИО..............:zcool:

To sam i ja odmah pomislila, ali ona ce mozda biti uplasena za ostale clanove porodice i samu sebe pa ce se umotati, osim u veo tuge - i u veo tisine.

Evo komentar jedne bake od 8. septembra 2017.

Zastrasujuce ja kako u Srbiji ne postoje zvanicni podaci o ljudima koji se biraju na javne funkicje! Ocigledno namerno! A na osovu cega PISMENI treba da donose odluke? Dakle, ispljuvani Oliver Ivanovic, koga su bez blama SNSovci smestili u zatvor i namestili mu sudjenje, je jedan UMERENI politicar, koji govori Albanski. Posto nije podrzao Srpsku listu, zapalili su mu auto. Zivi na Kosovu, zavrsio je masinski fakultet i magistrirao ekonomiju. A ko je PLJUVAC? E, pa NIKO! "O novoizabranom gradonačelniku severne Mitrovice malo se zna i u Kancelariji za KiM, Izbornom štabu Srpske i Opštini severna Mitrovica. Prema nezvaničnim informacijama, Goran Rakić (1971) srednju školu i Ekonomski fakultet završio je u Kosovskoj Mitrovici, gde je Prištinski univerzitet izmešten posle uvođenja UN protektorata na KiM. Jedno vreme radio je kao vatrogasac, a trenutno je direktor mitrovačkog komunalnog preduzeća Standard, koje se brine o gradskom zelenilu, čistoći i groblju. Funkcioner je mitrovačkog Gradskog odbora SNS." Jos jedan navrat-nanos obrazovani grobar unistava ljudske zivote!

http://www.danas.rs/politika.56.html?news_id=355858&title=Rakić:+Nije+važan+Oliver+Ivanović

Ovo nije bio jedini napad na Olivera koji se zavrsio tragicno. U septembru u nedeljniku Vreme je istakao '' da se ne boji Albanaca vec Srba '' ... Ovo ubistvo se dogodilo u precniku od 2,5 km koje je krcato siguronosnim kamerama.

Па ако по оној Конузиновој овде и тамо има Срба, и требало је да се боји, и не само он...

Mislim da Vučić nema veze sa ubistvom. Pogotovo što imamo ekstremne izjave kosovskih političara da bi mogli stići i do Niša.

Vučić je sa ovim atentatom, pokazao veliku slabost, da nema nikakvu politčku moć na Kosovu i Metohiji. Nije u stanju da se brine ni o kome na Kosovu.

To da ce stici do Nisa govore vec 100 godina...nije to od juce...
A za Vucica, pokazao je i vise od toga...
Ali sta mi znamo?:aha:

Hoces reci nije u Srbiji? :kez:

Не изврћи Блајби то да Космет није у Србији су твоје и твојих истомишљеника тврдње.
Али хајде да разговарамо на политички начин и да се запитамо коме у овом тренутку највише одговара, ко профитира од пребацивања одговорности за ово гнусно убиство на српску страну ?

I nije na zalost dobri moj Deki1987......

DOBRO je sto Kosovo vise nije u Srbiji!

Sta bi se dogodilo da jeste?

Preko 2 miliona besnih Siptara bi se razlilo po celoj Srbiji i pravilo neverovatne probleme.

Vlast tu nista ne bi mogla protiv njih, ni na Kosovu sve dok su ljuska prava na snazi i dok je ovakva svetska geopoliticka situacija...

I dok su Rusi slabi da pomognu...

A takvo stanje ce potrajati jos dugo, jako dugo...

Dok Siftara ne bude 15 miliona, a Srba 1,5 milion....

Samo kineski zid na granici sa Kosovom!

Poslednja izmena:

Back