Ubijen kljucni svedok saradnik u procesu za ubistvo Zorana Djindjica!

eremita:
Јадан Чедомир, он ће да прозива Коштуницу, човек који једну реченицу не може да сложи а да нешто не слаже, човек који је нешто овако потписао нема права до краја свог живота да писне а камоли да још он "паметује", треба да се покрије ушима, ...

izdaja020ne1sd.jpg

Da,u pravu si,Ceda je bas kvaran,nije mu trebalo da tako slaze SM-a..
Trebalo je da mu samo da mu kaze,kao sto jeste da ce kuca biti napadnuta a SM da uradi ono cime je pretio.

pilgrim_kg:
da, liberali su naci-fasi, a radikali patriote...aha
pa sta ako je Ceda potpisao ono?
sta?Jel mozda trebalo Slobi ovde da sudimo?Jao , kakva je ovo glupost...za medalju!

"Па шта ако је Чеда потписао оно? " ... питаш се ти овако јавно... па ништа то је само написмени доказ о "лику и делу" и Чеде и ДС-а ... па нека свако за себе просуди о томе хоће ли или не дати поверење оваквим ликовима.

eremita:
"Па шта ако је Чеда потписао оно? " ... питаш се ти овако јавно... па ништа то је само написмени доказ о "лику и делу" и Чеде и ДС-а ... па нека свако за себе просуди о томе хоће ли или не дати поверење оваквим ликовима.

Ма суштина је да се на Чеду пале сви који се пале на мангупе.
У стилу: "Нама је потребан један мангуп који има му*а да нешто уради".
Чеду његови дижу у небеса и као изузетно храброг јер на јавном месту носи протезу за зубе.
Па онда за ону зебру кажу: "То је доказ колико је моћан и колико га људи воле. Није он никоме рекао да направи зебру, него су они то урадили на своју руку...".
За хапшење С.М. кажу да га није преварио, никада га не би ухапсили.
За лагање да није био у Шилеровој и у ЦЗ, кажу да је лагао због интереса државе.
За неодазивање на суд кажу да је он велики политичар јер има петљу да то уради, а то ради да би урушио системе државе као што су судство, полиција...
Ма шта год да уради нађу му оправдање, а ја се питам, шта би тек радио да постане председник или премијер...
На сву срећу, то се никада неће догодити, па ни он, а ни Томислав Николић никада неће бити на некој важној функцији. Бар се ја надам. :)

eremita:

I VIZIJE vizionara, koju oni nastavljaju da sanjaju,............kada im je ubijen vizionar na pamet im nije bilo da smene ili uhapse ministra sa Povlena /valjda se sakrio u izmaglici/ a sad za ubistvo Vuka /kljucnog svedoka, do m...ga/ brze bolje smenu Jocica..............

A sto se tice prolivanja, bilo je i toga, to ce Ceda svojima dobro da objasni, samo sto je krv bila zuta pa je Ceda J zutoliptao,.........

DraGo70:
Ма суштина је да се на Чеду пале сви који се пале на мангупе.
У стилу: "Нама је потребан један мангуп који има му*а да нешто уради".
Чеду његови дижу у небеса и као изузетно храброг јер на јавном месту носи протезу за зубе.
Па онда за ону зебру кажу: "То је доказ колико је моћан и колико га људи воле. Није он никоме рекао да направи зебру, него су они то урадили на своју руку...".
За хапшење С.М. кажу да га није преварио, никада га не би ухапсили.
За лагање да није био у Шилеровој и у ЦЗ, кажу да је лагао због интереса државе.
За неодазивање на суд кажу да је он велики политичар јер има петљу да то уради, а то ради да би урушио системе државе као што су судство, полиција...
Ма шта год да уради нађу му оправдање, а ја се питам, шта би тек радио да постане председник или премијер...
На сву срећу, то се никада неће догодити, па ни он, а ни Томислав Николић никада неће бити на некој важној функцији. Бар се ја надам. :)

Буди спокојан ... ни Чеда ни Тома - никада се неће приближити ни председничком ни премијерском положају.......

_Milanche_:
Ubijen Zoran Vukojevic-Vuk kljucni svedok koji je pozveo Legiju sa ubistvom Zorana Djindjica...
Legalizam ili Legijalizam?

Lepo ja rekoh, opet ce neka tema o Mindjicu, kol'ko da se podsetimo.

P.S.

O ubistvu Mindjica, snimljen je i film u kome lepo kaze da je CIA inicirala njegovo ubistvo (i ne samo ona, umesana je i ruska mafija, albanska kao i deo srpske - Legija sigurno tu nije umesan kao ni ceo JSO, jer su oni vrbovani sa Mindjiceve strane, tj oni su njegova desna ruka. 5. oktobra su dosli na njegov poziv da bi pomogli nasilnom pucu, tj da sklone policiju sa ulaza u skupstinu a ne da "pucaju u narod" kako su drugi navodno navodili - DJ. K.).

P.P.S.

O ovome sam vec pisao na ovom sajtu i takodje "pozivan" na razgovor da kazem odakle ovo znam: moj odgovor je bio i sada je: gledao sam film!

Na pitanja i potpitanja necu odgovarati.

I jos nesto: o ovome zna i vlast, ali se sluzi svim manipulacijama kako bi zamajavali narod, kao i sa ostalim: ko je ubio Curuviju - Canda; Kundaka - Micotakis (po njegovom nalogu, ali je to delo izvrsila ruska mafija, jer je pruzao sape ka Grckoj i mesao se u naftne kerefeke kojima upravlja ruska mafija. Inace, ona se seli u Portugliji a nesto se suska i za CG); Vanju Bokana - Izvrsilac se ne zna, ali po nalogu Stanka Subotica Caneta u dogovoru sa Milom Djukanovicem (koje je Bokan i uveo u taj biznis) ubijen je u Grckoj...

snis:
to bi mu ga preveli kao "svedok saradnik". i svedok saradnik ima pravo na zastitu policije i sve sto uz to ide (do promene identiteta /nqkon sudjenja/, promene boravista, pratnju i sl, no doticni je to odbiJo (kako rece i DB011) pisanim putem.

Da, tačno, ima pravo na nju ali je odbio. Da je prihvatio, bio bi zaštićem+ni svedok saradnik. Mada to u malim zemljama kao ova nikada i nije funkcionisalo, lako je sakrivati ljude po SAD!

eremita:

Ceda i DS nemaju vise nikakve veze, tako da ovo slobodno ako hoces pripisuj DS, ali Ceda je dobro uradio ovim postupkom, najbolje sto je mogao za ovu drzavu, kamo srece da je tako nesto uradjeno i sa Mladicem i Karadzicem, ali zemlja Srbija...

A izvini kome da verujem-hlebu od 3 dinara...
Izvini ovo je forum politika koliko se ja secam, a ne vicevi...

Back