Ubijen je XXXTentacion

Dečko se već davno ohladio do postavljanja teme.

Elem, šteta, nisam ga slušao bog zna kako, ali ipak mogu da kažem da se izdvajao iz ovog novog talasa raznih Lil-ova i tih gluposti

Razmišljao sam da postavim temu jer je X baš, baš slabo slušan u Srbiji. Ima ovih klinaca koji se lože na njega zbog par pesama, a niko ga stvarno ne sluša jer je lik radio sve,od repa do alternativnog roka. Jako talentovan i inteligentan dečko, meni je pretstavljao neku vrstu usmerenja i pretstavljao je ličnost na javnoj sceni koja priča i peva o onome o čemu ja razmišljam i pričam u svojoj okolini. Jedina je razlika kada X to kaže, svi ostaju zatečeni u fazonu lik je baš pametan a kada ja to kažem čujem i vidim podsmeh. Mislim to je nebitno, svakako.
Ubio ga je neki buzdovanski crnja zbog Luji Viton torbe. Kakva glupost...

- - - - - - - - - -

al je urađen,to mu je bilo zadnje što šmrkooo beloo

Aj ne smaraj, pun je klinac vas "smešnih" koje niko ne ferma ni 2% u realnom životu pa na forumu pokušavaju da ispadnu "smešni" i "zanimljivi".
X nije uzimao nikakve droge, jeste travu dok je bio mlađi ali posle ništa, ja mislim.

steta,mlad decko.slusam sad nesto,nije lose,ima neke slicnosti sa tricky-jem...
i sto kazes, uticaj alternativnog roka, ne znam samo gde se `informisao`..
jer se cuju tu i neki sonic youthovi, pavementi, frank blackovi, weeseri,..svasta tu ima.
malo neartikulisano...ali da, tricky fazon. jbg.R.I.P. ....**** luj viton!

steta,mlad decko.slusam sad nesto,nije lose,ima neke slicnosti sa tricky-jem...
i sto kazes, uticaj alternativnog roka, ne znam samo gde se `informisao`..
jer se cuju tu i neki sonic youthovi, pavementi, frank blackovi, weeseri,..svasta tu ima.
malo neartikulisano...ali da, tricky fazon. jbg.R.I.P. ....**** luj viton!

[/QUOTE

Kao mali je slušao Slipknot, odatle ima dosta uticaja... On je rekao da njegovi nisu bili ograničeni po pitanju muzike. Ćale mu je sa Jamajke pa je slušao i rege i rok a keva mu je puštala rep.
Ne znam samo koliko se razumeš u istoriju novijeg repa, SpaceGhostPurrp je lik koji je "izmislio" taj crni trep zvuk koji rokaju svi andergraund reperi, i odatle je i X imao uticaja pa je mešao isto i to i vidi se uticaj Kanye West-a, i imao je uticaj na njega i Bones, najveća andergraund glava novog repa, on je prvi, ja mislim, koji je krenuo sa vrištanjem i vikanjem u repu.
Sada, ne razumem se u teoriju zvukova koliko na iskustvu uha...
Bio je jako talentovan i jako pametan ali...

Back