- Poruka
- 1.978
Стигла га је Божја казна. Издајници имајте ово у виду када радите против своје државе и свог народа!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најсмешније од свега је ово:
![]()
Стигла га је Божја казна. Издајници имајте ово у виду када радите против своје државе и свог народа!
Дакле,
исплаћен је...[/QUOTIsplatili su ga al ne u zlatu nego u olovu.Nisam ni znao da je olovo tolko poskupelo.![]()

Uostalom , taj film smo i mi gledali, doduše pod drugim nazivom.
Isplata kroz cev za sve izdajnike.![]()
Ma da, jasno je bilo za Gadafijevog ubicu, kako će završiti, nego zanima me šta je s ovima koji su ubili Bin Ladena?

"Шабан је умро од последица рана које је задобио током отмице у Бани Валиду, где су га ухватиле Гадафијеве присталице.
Шабан је, претходно, био отет и мучен. "
O Шабанeeeeeeeeeee![]()
Cim se prijavio potpisao je smrtnu presudu , pisah JA na temi ..Libija ,, ... ... bas kao one ,, Foke ,, koje su ,, ubile ,, Bin Ladena .. ili kao oni ,,Otporasi ,,, .. upsssssssssssss ... odoh predaleko ...![]()
oooOOOOdavno.
Пре ће бити да се Слоба негде у Ј. Јамерики смејуљи уз скоч и пријатељски одмахује једном војвођанерском нерасту!Eto vidis i sloba je umro nicim izazvan, verovatno od grize savesti ...s obzirom da na dusi nosi vise desetina hiljada ubijenih civila
Eto vidis i sloba je umro nicim izazvan, verovatno od grize savesti ...s obzirom da na dusi nosi vise desetina hiljada ubijenih civila
To im je u opisu odapinjanja.Koliko znam ustaski smrad Tudjman je crkavao u mukama, koliko ih onda on ima na dusi?