J
Jeretik
Gost
Dali je bogu milo sto ljudi ubijaju zivotinje zbog mesa, koze i krzna iako to nije nuzno bar danas kada je medicina ustanovila da je covekov probavni trakt prilagodjen biljnoj hrani. BOG JE REKAO NE UBIJ!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не уздржавам се ја од јела него једем онолико колико сам гладан. Једем чак и месо али, када би лично морао да убијам животиње да би јео месо, сигурно бих без проблема престао да једем месо. Једном сам признајем убио миша који се залепио на картон с лепком из хуманих разлога да би му скратио патње. Није ми било нимало пријатно да то урадим. Свака част БИБЛИЈИ али за мене су то ипак жива створења која осећају бол и ничим не заслужују да им их човек наноси, посебно зато што је свесно биће.MaranAta:У Библији је јасно речено да је човек господар од свега што миче на земљи (животиње), као и биља. А исто тако, речено је да не погани човека оно што улази на уста, него оно што излази из уста. А заповест "не убиј" се односи само и искључиво на људе. А на ово обрати посебну пажњу:
(1 Тим. 4)
1 A Duh razgovijetno govori da će u pošljednja vremena otstupiti neki od vjere slušajući lažne duhove i nauke đavolske,
2 U licemjerju laža, žigosanijeh na svojoj savjesti,
3 Koji zabranjuju ženiti se, i zapovijedaju uzdržavati se od jela koja Bog stvori za jelo sa zahvalnošću vjernima i onima koji poznaše istinu.
4 Jer je svako stvorenje Božije dobro i ništa nije na odmet kad se prima sa zahvalnošću.
ПАзи се да и ти не упаднеш у ту скупину која "заповеда да се уздржава од јела". :wink: